[responsive_menu_pro]

40 års jubilæum for Antenneforening i Hjørring

| fredag 07. okt, 2016 12:56 | opdateret 07. okt, 2016 kl. 13:07 | 0 Kommentarer

HAS Hjørring AntenneselskabHjørring Antenneselskab kan i år fejre 40 års jubilæum, og der er sket en del siden starten tilbage i 1976.

Det startede i det små i 1976 i dele af Hjørring og siden er den stille og roligt vokset både ved at udbygge antenneanlægget og i de seneste år også at fusionere med antenneforeninger i området.

I første omgang blev foreningen dannet, fordi man ønskede at lave lokal-tv og få styrket det lokale demokrati. Senere blev formålet ændret og kom til at dreje sig om at få bedre forbindelser, flere radio- og tv-kanaler og ikke mindst at undgå de mange antenner på byens tage. Allerede i 1987 kunne foreningen tilbyde satellit-tv kanalene Sky Channel og Super Channel og foreningen kunne allerede i 1996 også tilbyde Internetadgang leveret via foreningens net. 

Hjørring Antenneselskab har i årenes løb haft mange bejlere der har tilbudt at overtage driften af antennenettet i Hjørring og dermed gøre foreningen til en forretning. Men det er fortsat en selvstændig forening, og det ser foreningens formand Kurt Larsen som en styrke.

– Vores muligheder bygger i høj grad på, at vi er økonomisk uafhængige og er en forening, der ikke skal tjene penge til aktionærer, og det giver en stor gevinst for rigtigt mange i hele Hjørring-området, siger han.

Foreningen har lavet store ændringer det seneste år med ny tv-signal leverandør og etablering af egen bredbåndsløsning. 

Jubilæet bliver fejret med et jubilæumsarrangement 15/16. oktober på Vendelbohus i Hjørring, og så fejrer foreningen 40-årsdagen ved at øge hastigheden på de mest populære bredbåndsprodukter uden at prisen stiger.

Har du ikke allerede set videoen herunder, så giver den et sjovt blik på tv virkeligheden tilbage i starten af 80’erne, netop lavet for Hjørring Antenneselskab.

Video Thumbnail

Informationsvideo for Hjørring Antenneselskab 1980’erne

Hjørring Antenneselskab kan i år fejre 40 års jubilæum, og der er sket en del siden starten tilbage i 1976. Det startede i det små i 1976 i dele af Hjørring og siden er den stille og roligt vokset både ved at udbygge antenneanlægget og i de seneste år også at fusionere med antenneforeninger i område

Del på:

Gemt under:: Kabel-TV

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked