C More Play nye film og serier – Se januar highlights her

| onsdag 30. nov, 2016 13:00 | opdateret 20. jan, 2017 kl. 10:05 | 2 Kommentarer

CMore logo 300x300Januar på C More

1/1 – 2017 – Savnet

savnet c moreDet stjernespækkede kriminaldrama “Savnet” er en ny svensk serie i fire afsnit. Serien er C Mores første originale serie og kommer ud af den store satsning på egenproducerede dramaserier, som svensk TV4 og C More er gået sammen om. Serien er skabt af den engelske instruktør Colin Nutley. Serien har blandt andre Helena Bergström, Johan Widerberg og Molly Nutley i hovedrollerne – og får eksklusiv premiere PÅ C More nytårsdag. I “Savnet” spiller Helena Bergström politikommisæren Maja Silver fra politiets Nationale Operative Afdeling i Stockholm. Privat kæmper hun en kamp for at blive forsonet med sin datter Rebecka (Molly Nutley), og den kamp bringer Maja tilbage til den lille by, hun selv engang forlod. Da en meget tynd pige findes myrdet midt i det svenske Bibelbælte, bliver Maja inddraget i efterforskningen og jagten på sandheden. Og da endnu en pige forsvinder, bliver byens beboere lamslåede af frygt og rygterne begynder at florere.

1/1 Suffragette

Drama 2015

Autentisk drama om kvindebevægelsens kamp for kvinders valgret i 1920’ernes England, hvor de kæmpede med alle midler – de sprængte postkasser i luften, klippede telegrafkabler over og begik hærværk mod berømte kunstværker. Emmeline Pankhurst (Meryl Streep) stod i spidsen for aktivisterne, og vaskekonen Maud (Carey Mulligan) satte hele sit liv på spil for kvindesagen.

1/1 Ex Machina

Drama, Thriller, Sci-Fi 2015

Programmøren Caleb (Domhnall Gleeson) bliver inviteret til sin geniale chefs (Oscar Isaac) afsidesliggende luksusvilla, hvor han i al hemmelighed udvikler androider. Calebs opgave bliver at teste den menneskelignende Avas intelligens og bevidsthed, og han er overrasket over, hvor menneskelig hun virker til at være. Alicia Vikander blev nomineret til en Golden Globe for sin rolle i dette tankevækkende sci fi thrillerdrama.

1/1 Fast & Furious 7

Action 2015

Spektakulært actioneventyr, hvor vi genser Dominic Toretto og hans farthungrende medsammensvorne. Dom og de andre har for længst vendt kriminaliteten ryggen, men fortiden indhenter de tidligere kumpaner. De må nu igen forene deres kræfter for at overvinde deres fjender. Vin Diesel, Michelle Rodriguez og de andre får denne gang selskab af Dwayne Johnson, Kurt Russell og Jason Statham.

5/1 Fifty Shades of Grey

Drama 2015

Anastasia Steele er en naiv universitetsstuderende, der mærker lidenskaben blusse op, da hun møder den mystiske milliardær Christian Grey. Hans appetit på seksuel dominans både skræmmer og fascinerer hende, og deres forhold bliver en sand rutsjebanetur. Filmatisering af E. L. James’ kontroversielle bestseller, instrueret af Sam Taylor-Johnson (“Nowhere Boy”).

13/1 Brooklyn

Drama 2015

I 50’ernes Irland kæmper den unge kvinde Eilis (Saoirse Ronan) for sin overlevelse. Fattigdommen er udbredte og jobmulighederne få. Hun får chancen for at prøve lykken i New York, hvor hun møder den charmerende blikkenslager Tony. Alt tegner lyst, lige indtil Eilis bliver kaldt hjem til Irland. Det sætter deres kærlighed på en alvorlig prøve. Anmelderrost romantisk drama, der blev nomineret til tre Oscars, bl.a. for bedste film. Baseret på en roman af Colm Tóibín.

14/1 Focus

Comedy,Action 2015

Nicky Spurgeon er en storsvindler, der tager nybegyndertyven Jess Barrett under sine vinger. Deres professionelle forhold bliver imidlertid bragt i fare, da de får følelser for hinanden, og Nicky vælger at afbryde samarbejdet. Tre år senere mødes de igen. Nicky er i færd med at udføre et stort anlagt svindelnummer, men må se i øjnene, at han risikerer at blive slået i sit eget spil. Hovedrollerne i denne krimikomedie spilles af Will Smith og Margot Robbie (“Suicide Squad”).

20/1 Deadpool

Action, Comedy 2016

Hæsblæsende actionkomedie, hvor vi møder den kæphøje lejesoldat Wade (Ryan Reynolds), der bliver kidnappet og udsat for et brutalt medicinsk eksperiment. Det smadrer hans udseende, men giver ham til gengæld også superkræfter. En bitter Wade omdøber sig selv til Deadpool, bevæbner sig til tænderne og udtænker en frygtelig hævn. Denne outsider i X-Mens filmunivers blev anset for at værende en satsning, men endte som en kæmpe succes.

21/1 Kung Fu Panda 3

Børn/Familie 2016

Kung fu-mesteren Po bliver genforenet med sin far, og sammen tager de til i et panda-paradis i en fjerntliggende bjerglandsby. Idyllen er dog snart truet, da den skurkagtige mester Kai, der bekæmper alle unge kung fu-krigere på sin vej, dukker op. For at besejre Kai må Po træne sine nye pandavenner i kung fu, så de kan kæmpe sammen.

26/1 Blackhat

Thriller 2015

Actionthriller om hackeren Nick Hathaway, der sidder bag tremmer for cyberkriminalitet. Pludselig får han mulighed for at afkorte sin straf, da en cyberterrorist udfører tilsyneladende tilfældige angreb rundt om i verden. De amerikanske og kinesiske myndigheder har nemlig brug for Nicks hjælp til at finde gerningsmanden. I hovedrollen ses Chris “Thor” Hemsworth, og for instruktion står Michael Mann (“Heat”, “Collateral”).

27/1 The Water Diviner

Drama 2014

Gribende historisk drama af og med Russell Crowe. Efter slaget ved Gallipoli i 1915 rejser den australske landmand Connor til Tyrkiet for at lede efter sine tre sønner, der alle deltog i slaget, men nu er meldt sagnet. Det bliver en opslidende tur for Conner – både fysisk og mentalt – der virkelig er kommet på udebane. Han er dog ikke alene, men får hjælp hoteldirektøren Ayshe.

Herunder kan du se nogle af de dokumentarfilm og -programmer, der kommer i januar og februar

MAN ON WIRE (16/1) – Oscarbelønnet dokumentarfilm om Philippe Petit, der var manden, der gik på line mellem World Trade Centers tvillingetårne i 1974. Den happening blev kaldt “Århundreders kunstneriske forbrydelse”! Kan ses på http://clipsource.se

GOING TO PIECES: THE RISE AND FALL OF SLASHER FILM (16/1) – Her er den ultimative dokumentarfilm om splatterfilmens historie. Enhver ondskab og ethvert mareridt er proppet ind i denne film! Fokus er på splattergenren, som havde sin storhedstid i især 80’erne. I filmen vises bl.a. klip fra Nightmare in Elm Street, Fredag den 13, Scream og mange, mange andre. Ganske som populære gyserinstruktører som blandt andre John Carpenter, Sean S. Cunningham og Wes Craven medvirker. Kan ses på http://clipsource.se

WASTE LAND (16/1) – I Rio de Janeiro ligger Jardim Gramacho, der er verdens største losseplads. Her lever mange mennesker side om side med og af affaldet. Det er også her, at de geniale catadores huserer. De besidder en fantastisk evne til at forvandle affald til gebrugsvarer og/eller kunst, som den internationale kunstscene hungrer efter. Filmen blev også nomineret til en Oscar. (Moby har lavet musik til filmen)

ONCE IN A LIFETIME: THE EXTRAORDINARY STORY OF THE NEW YORK COSMOS (10/2) – Dette er historien om N.Y. Cosmos’ storhed og fald (1968 – 1984) – fodboldholdet som bragte Pelé til Amerika I 70’erne. Den populære fodboldspillers ankomst betød, at publikumstallet til kampene eksploderede. Men da Pelé i 1977 besluttede sig for at trække sig tilbage, betød det ikke bare nedgang i publikumstallet, men også en drastisk nedtur for North American Soccer League.

BALLET RUSSES (16/1) – Prisbelønnet dokumentarfilm der følger Ballet Russe fra Monte Carlo. For mange rundt om i verden, er Ballet Russe der, hvor den moderne ballet blev født. Truppen består oprindeligt af russere, der alle har fået eksil. Filmen sætter fokus på truppens stjerner, opsætninger såvel som magtspil og rivalisering bag kulisserne. Kan ses på http://clipsource.se

STEP INTO LIQUID (10/2) – Surfere og deres hemmelige steder for god surfing er, hvad denne dokumentarfilm handler om. Kvinder, mænd og børn viser her, at de har gjort det vilde hav til deres legeplads. Og selv om mange scener virker for utrolige til at være sande, så er der ikke brugt special effects i filmen. Filmen blev nomineret til en pris ved Tribeca Film festivalen.

TT3D: CLOSER TO THE EDGE (16/1) – Prisbelønnet dokumentarfilm om rivaliseringen og den unikke racerhistorie på Isle of Man. The Isle of Man Tourist Trophy er det mest eftertragtede trofæ inden for motorcykel væddeløb. Filmen prøver at finde svaret på, hvorfor så mange mænd år efter år sætter livet på spil for et trofæ.

 

Fakta om C More

CMore logo 300x300C More Play er en streaming tjeneste med film og serier som du kan abonnere på til 99,- / måned.

  • Ingen bindingstid.
  • Op til fem nye titler hver uge
  • Over 1500 film
  • Masser af børnefavoritter
  • Tilgængelig på Chromecast, Samsung TV, PC eller Mac, tablet og smartphones iOS- og Android-enheder.
  • Kan købes sammen mobilabonnement gennem Telmore
  • Følger med alle Yousee´s bredbåndsabonnementer oprettet/ændret efter august 2015.Iøvrigt er man i gang med at omlægge til HD hos Yousee
Del på:

Tags:

Gemt under:: TV og Streaming Guide, Streaming

Skriv en kommentar

2 Kommentarer til "C More Play nye film og serier – Se januar highlights her"

Giv mig besked
Sorter efter:   nyeste | ældste
sorenjensendk
Registreret bruger
sorenjensendk

Og nu også gjort tilgængelig på Apple Tv4 via App-store

Og med lidt af indholdet i HD – det går den rigtige vej

Har bestemt ikke gjort produktet dårligere

Søren

mich
Registreret bruger
mich

Måske der skulle stå efter linjen med Telmore: Følger med alle Yousee´s bredbåndsabonnementer oprettet/ændret efter august 2015.

Iøvrigt er man i gang med at omlægge til HD hos Yousee

wpDiscuz