TV-Nyt

ZULU Sommerbio på tv

zulusommerbioFra mandag 26. maj byder TV 2 ZULU på filmperler kl. 20.50 mandag til søndag, og med 13 uger med stærke film i primetime bliver ZULU igen en af sommerens store filmleverandører til danskerne. Og det er stort set alle internationale stjerneskuespillere, som vil kunne opleves på ZULU i løbet af sommeren.

Seerne kan blandt andet glæde sig til ’Kamæleonen’, der er skrevet og instrueret af George Clooney. Dramaet har den populære Ryan Gosling i hovedrollen som den unge, idealistiske pressemedarbejder Stephen Meyers, der arbejder for præsidentkandidaten Mike Morris (George Clooney). Rivalens kampagneleder, Tom Duffy, er ikke bange for at bruge beskidte kneb, og det betyder, at et heftigt politisk spil med skjulte dagsordener er uundgåeligt.

I ’Den Sidste Samurai’ med Tom Cruise rejser den amerikanske kaptajn Nathan Algren til Japan for at træne hæren i vestlig krigsførelse. Samuraierne sværger kejseren troskab, men alligevel overbevises den unge kejser om at udrydde dem. Samuraiernes dage synes talte, og da det endelige slag om Japans fremtid skal stå, må Algren vælge side.

’Unknown Identity’ følger Dr. Martin Harris, der vågner op efter en bilulykke og opdager, at hans kone, Liz, pludselig ikke genkender ham. En anden mand har stjålet hans identitet, og Martin bliver kastet ud i et dramatisk opklaringsarbejde, der tvinger ham på flugt fra de udspekulerede lejemordere.

Seerne kan også glæde sig til magtfulde guder i ’Clash of the Titans’ med Mads Mikkelsen, danske Ulrich Thomsen i ’Hitman’ og gennemtænkt guldkup i ’The Italian Job’.

Sommerbio med science fiction og adventure
Der er også masser af science fiction og adventure i vente, og blandt andet ‘Avatar’ byder på fantasifulde væsner og fremmedartet beplantning på månen Pandora, hvor de tre meter høje væsner Navi’erne bor. Den tidligere soldat Jake Sully sidder i kørestol, men trods de lamme ben siger han ja til at rejse lysår gennem universet, da han får tilbuddet om at arbejde på en militærpost på den forunderlige måne.

I ’District 9’ følger seerne de fremmede væsner fra rummet, der for 20 år siden ankom til jorden. Her blev de installeret i Distrikt 9, mens det blev diskuteret, hvad der skulle ske med dem. Efter år med uvished er tålmodigheden imidlertid sluppet op, og et stort selskab gør nu alt for at få magten over de fremmede væsner.

Samtidig byder ‘G.I. Joe: The Rise of Cobra’ på masser af action, mens der er eventyr og magtfulde troldmænd i ’Harry Potter og Halvblodsprinsen’.

Endeligt er der gode grin i vente – blandt andet i de morsomme ’The Dukes of Hazzard’ og ’The Mask’ med Jim Carrey.

 

I samme kategori

Back to top button