Nyheder

ZULU får testkaniner

Testkaniner Zulu
(Foto: Kim Lykke Jensen / TV 2 ZULU)

Gør det ondt at tisse på et elektrisk hegn? Kan man virkelig få en lama til at spytte på sig, og hvordan føles det egentlig at blive bidt af en fugleedderkop?  ZULU og seerne er nysgerrige på alle mulige ting og har derfor hyret komikerne Karsten Green og Mikkel Klint Thorius til at teste livets store og små spørgsmål – som rigtige testkaniner.

De to rødhårede fyre kan ikke bakke ud, ligegyldigt hvor ondt det gør, eller hvor ulækkert eller pinligt det viser sig at være, for de har skrevet under på en bindende kontrakt: Hvis ZULU vil ha’ noget testet, så skal de teste det!

Se med i programmet ’Testkaninerne’ fra mandag 9. februar

Kreative forslag fra ZULU-seere
ZULU har opsøgt forslag fra Facebook-brugerne til prøvelser i programmerne. Og de har været særdeles kreative med opfordringer til galskaben, så seerne kan bl.a. nyde synet og evt. gyse, når Karsten og Mikkel tester, hvor ondt det gør at tisse på et elektrisk hegn, eller hvor hårdt en anakonda kan bide, når den sætter de sylespidse tænder i armen på en af testkaninerne.

ZULU anbefaler ikke, at seerne selv afprøver de ting, de ser i programmet. Det kan nemlig potentielt være halsbrækkende og livsfarligt, og derfor har Testkaninerne altid et hold af professionelle eksperter i ryggen.

Men selvom sikkerheden er i top, gør det ofte nas på de brave værter, der bl.a. tester om man kan dulme én slags smerte med en anden, eller hvilken sportsgren, der mest præcist kan ramme dem hårdt i bagdelen.

’Testkaninerne’ er drevet af en absurd nysgerrighed, der tager seerne med på en morsom rejse med et par skøre drengerøve, som tøver, men næsten altid tør tage en tåbelig test for holdet – og ZULU.

Følg ‘Testkaninerne’ på Facebook her.

I samme kategori

Back to top button