TV-Nyt

Zulu Comedy Galla 2015

Zulu comedy galla 2015ZULU åbner søndag 30. august for godteposen klokken 20.15, hvor kanalen varmer op til festen med ‘Zulu Comedy Galla 2015 – rød løber’. Komikerne Karsten Green og Mikkel Klint Thorius er sammen med Sisse Gram de Fries og Sofie Jo Kaufmanas fra “Den Lalleglade Brigade” værter på den røde løber, hvor de byder velkommen til alle de skuespillere, komikere og tv-stjerner, der skal opleve ‘Zulu Comedy Galla’ i Operaen i København.

De fire værter har også lovet at hjælpe aftenens optrædende kunstnere med både støtte og opmuntring, inden de skal på scenen, og så går de backstage for at få en snak med gallaens vært, Rasmus Bjerg.

‘Årets Komiker’ kåres
Klokken 20.50 byder Rasmus Bjerg velkommen til ‘Zulu Comedy Galla 2015’, hvor det bedste inden for dansk comedy hyldes. Blandt andet skal Årets Komiker kåres. Navnene på de nominerede er velkendte ansigter, Tobias Dybvad, Christian Fuhlendorff, Jan Gintberg og Jacob Tingleff, og det er landets mange comedy-fans, der har stemt og bestemt, hvem af de nominerede der skal have Danmarks største comedy-pris.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Desuden optræder en række komikere til gallaen, mens vært Rasmus Bjerg også har lovet at sætte fokus på sine egne tragikomiske familierelationer:

– Vi kommer blandt en masse andet til at udforske den dårlige stemning, for det er ikke alt, der er lutter lagkage i livet, siger Rasmus Bjerg. Se trailer herunder.

ZULUs søndag tv-aften er en del af den efterhånden traditionsrige ‘Zulu Comedy Festival’, der i år løber over ti dage fra 27. august til 6. september. Med 220 stand up-shows i København og Aarhus, masser af comedy på tv-skærmen og naturligvis ‘Zulu Comedy Galla’ sætter ZULU igen comedy på dagsordenen.

På festivalens omfattende program er blandt andet Anders Matthesen at finde, når han på en enkelt eksklusiv aften optræder med nyt materiale i Operaen. Tobias Dybvad har oneman-show i København og Aarhus, og så er ‘Zulu Canal Tours’ tilbage med comedy-guidede kanalrundfarter.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button