Stofa

Zaptor i æblet

stofawebtv itunesNu rykker Zaptor helt ind til kernen af Apple og giver mulighed for at se dine yndlingskanaler, sætte programmer på pause, leje film, hente tv-programmer i arkiverne og starte programmer forfra på iPhone og iPad

I nat godkendte Apple nemlig Stofas nye applikation til WebTv. En applikation, som sender de bedste funktioner fra Zaptor helt ind til kernen af iPhone og iPad.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Stofas projektleder og redaktør på Zaptor Tv, Martin Sandvad dropper i dagens anledning den jyske beskedenhed.

– Det her er altså en verdensnyhed! Der bliver talt om mediekonvergens mange steder – vi gør noget ved det. Med dette er Stofa så langt fremme i bussen, at ikke engang chaufføren kan se os mere, konstaterer han.

Med nattens godkendelse er Stofas Zaptor til stede i smartphones og tablets med styresystemerne iOS og Android.

Det betyder, at Stofa-kunder via de håndholdte skærme kan tilgå tv-arkiv tjenester og leje film og starte eller fortsætte dem direkte på deres bredbåndsforbundne Zaptorboks.

– Danskerne elsker deres smartphones og tablets, som er lynhurtige at navigere i, fortæller Martin Sandvad med et eksempel på daglig mediekonvergens ved køkkenbordet.

– Du er i gang med at lave mad og børnene vil gerne se fjernsyn – så stikker du dem Ipad’en og beder dem finde noget de gerne vil se – i stedet for at de bare ender på en eller anden tilfældig tegneseriekanal. Når de har fundet noget, de vil se, på tv eller i arkiverne, så sender man det bare over på Zaptor boksen og så kan de se det på fjernsynet inde i stuen, forklarer Martin Sandvad.

– Ipad’en giver et fantastisk indblik i Zaptors indhold, på en nem og tilgængelig måde – så du i langt højere grad selv vælger hvad du vil se – og hvornår du vil se det. Det er bevidst tv-sening, siger han.

Alle med en bredbåndsforbindelse fra Stofa på 8 Mbit eller derover får automatisk adgang til WebTv. Der kan dog være enkelte antenneforeninger, der ikke tilbyder tjenesten, som giver adgang til at se et stort udvalg af husstandens tv-kanaler. Altså kræves det at du er forbundet til Stofa bredbånd for at det virker.

Kilde: Stofa presse


I samme kategori

Back to top button