Branche-Nyt

YouSee direktør Niels Breining siger farvel

niels breining yousee
Niels Breining stopper som direktør hos YouSee

TDC lægger nu sin kabel-tv forretning YouSee, ind under privatkundeområdet, og det betyder samtidigt et farvel til YouSee direktør Niels Breining. Breining har været YouSee-direktør gennem 13 år men slipper roret om seks uger.

TDC tager fremover udgangspunkt i den koncernstrategi, der blev præsenteret i november 2012. Kræfterne samles for yderligere at styrke brands og kundeoplevelse på tværs af koncernen.

Ønsket om at styrke koncernens multibrand-tilgang er en hjørnesten i koncernstrategien og således også i dagens reorganisering. Alle brands på privatmarkedet, også YouSee, samles under ledelse af Anders Jensen, CMO og koncerndirektør, i forretningsenheden ”Consumer”. Anders Jensen har hidtil har stået i spidsen for TDC’s privatforretning.

“Vi ønsker at fortsætte det gode arbejde med at skærpe vores brand-strategi i privatmarkedet. Vi skal have det bedste ud af alle vores stærke positioner og samarbejde om at levere den gode kundeoplevelse, tilbyde de mest innovative produkter og det stærkeste indhold til alle vores kunder,” siger adm. direktør i TDC, Carsten Dilling i pressemeddelelsen.

Vicedirektør i YouSee, Ulf Lund, bliver tv-direktør for den anden nyoprettede enhed, ‘Content & Digital Innovation’, hvor han blandt vil fungere som programchef for hele koncernen.

For at overholde de juridiske forpligtelser om at drive selskabets kabel-tv netværk i en separat juridisk enhed, vil YouSee A/S dog fortsætte som selskab.

Kilde: TDC / Mediawatch

 

 

I samme kategori

Back to top button