Xee Premier League hos andre tv-udbydere?

| tirsdag 12. mar, 2019 17:11 | 8 Kommentarer
Xee YouSee tv-kanal

Nyheden om at YouSee’s tv-kanal Xee kommer til at sidde på 50% af Premier League tv-fodbolden fra 2019/20 sæsonen bliver ikke modtaget lige positivt af alle. Naturligt nok særligt de Premier League fans, der ikke har adgang til tv fra YouSee.

YouSee er dog ikke afvisende for, at Xee tv-kanalen kan kommer ud til andre tv-udbydere. Så det er ikke sikkert, at Premier League fans, der ikke er kunde hos YouSee, bliver tvunget til at abonnere på Viaplay Sport for at få alle tv-kampe fra turneringen.

Vi er ret åbne for at drøfte med andre distributører, om Xee kunne få plads i deres udbud, hvis de synes, det kunne være interessant,” siger Christian Morgan, mediedirektør hos Yousee til mediet MediaWatch.

Stofa er blandt de udbydere, der naturligt nok fortsat er interesseret i at have alle tv-kampe fra Premier League i deres udbud. Om Stofa og YouSee så kan blive enige om prisen, må tiden vise.

Fast ligger det dog, at NENT Group med dagens aftale har svækket konkurrenten Discovery Networks adgang til britisk fodbold fra øverste hylde på både tv og streaming (6’eren og Eurosport Player) fra den kommende sæson.

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: Branche-Nyt

8
Kommentarer

Please Login to comment
3 Kommentar tråde
5 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Kasper

Hvad betyder det helt præcist for Discoverys dækning? Svækket? Har de intet PL, eller får de stadig nogle eller hvordan?

slawers50

Hvad mad søndag kamp blev viser på sted væk i viaplay? Eller kun tv?

Hvem komentere det kampe?

HansPedersen

Er det utænkeligt at Xee (som jeg ikke kendte før dette) er en kanal der vil blive tilbudt parabol markedet?, Viasat især…