Radio og Podcast Nyt

X Factor uden filter – podcast om showet

Fra den kommende weekend får et af Danmarks mest sete tv-programmer sin egen podcast ”X Factor uden filter”. Podcasten udkommer hver lørdag i de kommende 8 uger.

Rikke Collin er vært på podcasten som hver uge vender ugens højdepunker i X Factor med to kendte gæster. Formålet med podcasten er at give lytterne et indblik i, hvad der foregår bag showet og tale mere om, hvad der er foregået i X Factor verdenen.

Vi glæder os over samarbejdet med Bauer Media, og ikke mindst glæder vi os til at kunne give fans og lyttere en ekstra X Factor oplevelse om lørdagen.” udtaler Dorte Borregaard, underholdningsredaktør hos TV 2.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Podcast er et af vores store fokusområder som Danmarks største kommercielle podcastudbyder, og vi glæder os over nu også at kunne tilbyde lytterne en X Factor podcast. Vi synes der er et stort match imellem et musikprogram som X Factor og flere af vores radiostationer, og så glæder vi os til samarbejdet med TV 2 og Blu” udtaler Tobias Nielsen, COO hos Bauer Media.

”X Factor uden filter” udkommer første gang lørdag den 15. februar på RadioPlay, TV 2 PLAY, Apple Podcast, Google podcast og andre af de mest populære podcast platforme.

Kilde: Bauer Media Presse

t?a=1703948669&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

I samme kategori

Back to top button