X-Factor med ekstra program på DR3

| mandag 06. aug, 2012 16:29 | opdateret 06. aug, 2012 kl. 17:03 | 0 Kommentarer

X-Factor DR 2012Når X-Factor vender tilbage på skærmen på DR1, så bliver det også med et opfølgningsprogram på den nye kanal DR3. Det skriver Ekstra Bladet.

Idéen til ekstra programmet har DR fået fra den britiske udgave, hvor kanalen ITV efter ugens live show på ITV1 sender et opfølgningsprogram på sin ITV3 kanal med kommentarer fra deltagerne samt seerkommentarer og forskellige kendisinterviews.

Det skulle ifølge Ekstra Bladet blive DR Mama og Melodi Grand Prix værten Emil Thorup, der skal stå for at samle reaktioner fra udstemte deltagere og diskutere aftenens dramaer.

Underholdningsredaktør i DR, Jan Lagermand Lundme, vil dog ikke bekræfte, at det er endeligt afgjort, at ekstra programmet sendes. ”Det er rigtigt, at vi har nogle tanker om det. Men det er for tidligt at tale om det endnu. Men det er da oplagt at lave programmet”, siger han til Ekstra Bladet.

Programkonceptet koster i givet fald DR ekstra, fordi det skal købes hos Simon Cowell og produktionsselskabet FremantleMedia, der ejer rettighederne.

Kilde: Ekstra Bladet

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt