Branche-Nyt

Wozniacki gav Eurosport ny seerrekord

Eurosport tennisI aftes spillede Caroline Wozniacki sig videre til kvartfinalen ved dette års US Open ved at sende den tidligere US Open vinder, Maria Sharapova, ud af turneringen. Danmark var på plads foran tv-skærmene og gav således Eurosport Danmark en ny seerrekord.

Med knap 260.000 seere i gennemsnit gav Caroline Wozniacki Eurosport en ny seerrekord. Dette høje seertal betød ligeledes en gennemsnitlig markedsandel på 17 %. Caroline var også på skærmen, da hun sidste år i Doha ved WTA Championships satte seerrekord med 137.000 i snit.

Gårsdagens kamp nåede undervejs ud til 455.000 forskellige seere. Klokken 22.49 nåede kampen sit peak i seere, da 312.000 var på plads, hvilket betød en markedsandel på

20,8 %. Kl. 23.40 nåede Eurosport dog en markedsandel på hele 31 %.

Eurosports produktionschef Ketil Berg-Sørensen var før kampen spændt på at se, hvor stor den danske opbakning ville være. Han er glad for resultatet, men ikke overrasket, da Caroline Wozniacki gennem længere tid har leveret store resultater, der samtidig har givet hendes kampe på Eurosport enorm interesse:

"Tennis er en af vores største rettigheder på Eurosport, men Caroline har åbnet op for interessen, så hele den brede befolkning har fået enorm interesse for at følge hende i de mange turneringer, hun spiller året rundt", udtaler Ketil Berg-Sørensen og fortsætter: "Vi skal være glade og stolte af de resultater, hun leverer, for der kan gå lang tid, før vi ser så kæmpe stor en dansk stjerne igen i tennisverdenen, men forhåbentligt kan vi følge hende de næste mange år på vores kanaler ".

Både Eurosport og Eurosport 2 sender LIVE fra US Open, og begge kanaler har gennem hele turneringen nydt godt af den store interesse for turneringen, hvor kanalerne konstant har kunnet vise nogle rigtig flotte seertal.

I morgen spiller Caroline Wozniacki sin kvartfinale imod Dominika Cibulková, og med den interesse kampen fik i går, så bliver det spændende at følge seertallene for Carolines næste store opgave frem mod finalen.

Kilde: Eurosport presse

I samme kategori

Back to top button