Branche-Nyt

Waoo skal have ny direktør

waooEnergiselskabernes markedsførings- og produkthus Waoo! skal have ny administrerende direktør. Selskabets administrerende direktør siden grundlæggelsen, Anders Christjansen, stopper for at realisere en drøm om en karriere i Californien. Han fortsætter dog lidt endnu i en overgangsperiode som administrerende direktør i Waoo!.

”Anders har løst sin opgave med at etablere Waoo! ligeså succesfuldt, som vi havde regnet med, da vi ansatte ham. Tre år i træk har Waoo! overgået de mål, som vi fastsatte ved selskabets etablering, og de to sidste år er Waoo! blevet kåret som forbrugernes foretrukne bredbåndsselskab. Vi havde glædet os til at se Anders’ mere driftsorienterede side, nu hvor Waoo! er etableret godt i markedet, men det får vi desværre ikke lov til at opleve, ” siger bestyrelsesformand for Waoo! og administrerende direktør i Verdo, Kim Frimer.

”Anders har skabt den dygtige organisation, der skal til for at fortsætte vores stærke, nationale brand, og Waoo! er i dag en forretningsmæssig succes med solide salgstal. Det er altså en bundsolid forretning, Anders efterlader sig, og vi i bestyrelsen vil gerne takke ham for hans indsats, ” siger Kim Frimer.

Siden etableringen af Waoo! i 2010 er kundebasen mere end fordoblet til over 270.000, og selskabet har over det sidste år skabt masssiv succes på foreningsmarkedet, hvor kontrakter svarende til 85.000 husstande skaber accelereret kundetilvækst. Energiselskaberne har rullet fiber ud til 800.000 homes passed, så næsten en tredjedel af alle danske husstande nu kan få Waoo!.

Anders Christjansen fortsætter som administrerende direktør for Waoo!, indtil en ny profil er fundet, og  samtidig styrkes selskabets ledelse ved, at Waoo!’s nuværende CFO, Jørgen Stensgaard, træder ind i direktionen.

”Med Jørgen Stensgaards indtræden i direktionen kan vi sikre en god og nødvendig kontinuitet i selskabets ledelse, ” siger bestyrelsesformand Kim Frimer.

Anders Christjansen har været glad for at stå i spidsen for fiberselskabernes fælles markedssatsning, men oplever nu, at tiden er inde til at prøve noget nyt.

”Det har været nogle fantastiske år med Waoo! og en super lærerig rejse med dejlige kollegaer fra opstarten til i år, hvor vi omsætter for omtrent en halv milliard kroner. Alle mål er nået, og jeg føler mig klar til et nyt eventyr. Og hvorfor ikke prøve lykken i Californien, når nu jeg har en international baggrund og er mexicansk gift, ” siger Anders Christjansen, administrerende direktør i Waoo!.

Der sker yderligere ændringer i Waoo!’s top, da markedsdirektør Ole Herstal, har fået tilbudt stillingen som kommerciel direktør med mulighed for partnerskab hos reklamebureauet Envision. Ole Herstal har en baggrund fra reklameverdenen, og det nye job er en stor karrieremulighed for ham. Ole Herstal har været med til at skabe Waoo!’s landsdækkende brand med skuespilleren Søren Østergaard i front, og han vil fortsætte samarbejdet med Waoo!, nu blot på den anden side af skrivebordet.

Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button