Branche-Nyt

Waoo! har de mest tilfredse bredbåndskunder

waooWaoo! har for andet år i træk de mest tilfredse kunder, ifølge en analyse der er udarbejdet af den uafhængige Loyalty Group. Waoo! er den internetudbyder i Danmark, der scorer højst på vigtige områder som: hastighed, stabilitet og drift, image – samt produkt og ydelser. Waoo!’s internetkunder er da også – ligeledes for andet år i træk – de kunder der mener, at de får mest værdi for deres penge. Loyalty Groups analyse bygger på 2.800 besvarelser fra et repræsentativt udsnit af befolkningen fra Loyalty Groups danske panelmedlemmer.

”Vi er utroligt stolte over, at vores teamwork i Waoo! og blandt energiselskaberne har givet så fornemme resultater, at kunderne ikke bare har kåret os som Danmarks bedste internetselskab for andet år i træk, men at vi i Waoo! tilmed har øget det positive forspring i forhold til vores nærmeste konkurrenter. Vi lover vores kunder, at vi vil komme med en række nyheder i løbet af året i år, som vil gøre oplevelsen af at være kunde hos os endnu bedre,” siger Waoo!’s administrerende direktør, Anders Christjansen.

Anders Christjansen er endnu ikke klar til at løfte sløret for, hvilke nyheder Waoo! vil komme med senere i år, men han vil gerne give et hint. Hos Waoo! får alle fiberbredbåndskunder eksempelvis allerede i dag uden ekstra betaling automatisk adgang til Waoo!’s streaming-tjeneste, waoo.tv, hvorfra kunderne ikke bare kan streame TV2 Film og en engelsksproget nyhedskanal, men de kan også hen over året vælge at se mere end 200 film af filmene fra TV2 Film lige når det passer dem.

”Vi vil fortsætte med at udbygge de online-services, vi stiller til rådighed for vores kunder, for fiberbredbånd er født til streaming, og det skal kunderne mærke endnu mere til,” siger han.

Waoo!’s kunder skiller sig i øvrigt også markant ud blandt de danske internetkunder. De bruger deres internetforbindelser meget mere end andre internetkunder i Danmark.

”Waoo!’s kunder bruger i gennemsnit internettet til at hente tre gange så mange data som kunder med almindelige ADSL-forbindelser på TDC’s kobber,” forklarer Anders Christjansen:

”Meget af kundernes forbrug er naturligvis streaming. Derfor ser det ud til, at vi har nået vores mål om, at når kunderne tænker på Waoo! tænker de på, at hos Waoo! får man den bedste kvalitet, når man streamer sin underholdning på nettet,” siger Anders Christjansen

Kilde: Waoo! presse

I samme kategori

Back to top button