Vinter-OL på DR1, DR2 og DR HD

| mandag 08. feb, 2010 14:39 | opdateret 26. feb, 2010 kl. 9:44 | 0 Kommentarer

DR dækker vinter OL på 3 kanaler.

Seerne kan se frem til mere end 150 timers fjernsyn fra Vinter-OL i Vancouver på DRs tv-kanaler. Både DR1, DR2 og DR HD sender fra De Olympiske Leges vinterudgave i Canada, der indledes på DR TV den 12. februar med en live transmission af åbningsceremonien på DR1 og DR HD kl. 03 til 05, dansk tid. For seere, der skal passe nattesøvnen, er der dog hjælp at hente på DR HD om lørdagen kl. 15 til 17.30, hvor ceremonien sendes forskudt.

På DR1 er DR Sportens Jan Harkamp OL-ankermand og vært på det sene OL-studieprogram, som ligger efter TV-Avisen kl. 21 stort set hver dag mens Legene står på, mens værtsrollen på det tidlige OL-studieprogram kl. 17 går på skift mellem Søren Reedtz, Maja Rosager og Louise Dreisig.
 
På DR’s tre OL-tv-kanaler kan seerne bl.a. følge de alpine konkurrencer som slalom og styrtløb, det bedste indenfor snowboard og freestyle, skihop, kælk og bobslæde samt en stor del af de danske curlinglandsholds kampe – og meget mere.

Dette Vinter-OL er historisk i den forstand, at Danmark med 17 deltagere er mere talstærkt repræsenteret end nogensinde før ved vinter-OL, og DR Sporten følger naturligvis de danske deltagere intensivt i OL-studieprogrammerne på DR1.

På grund af tidsforskellen starter dagens konkurrencer i Canada tidligst kl. 18 om aftenen dansk tid og varer så hele natten igennem. DR sender det bedste live og samler selvfølgelig op på de vigtigste begivenheder i OL-studiet på DR1.

Ikke mindst kan man se mange af konkurrencerne – over 100 timers tv tilsammen – i spektakulær billedkvalitet på DR HD hver dag, mens Legene foregår. Her er der bl.a. masser af snowboard, alpinskiløb, langrend og skiskydning, præsenteret i en skarphed der virkelig yder såvel landskaber som sportspræstationer fuld retfærdighed.

Få det fulde overblik over Vinter-OL med masser af nyheder og dagbøger fra de danske deltagere på DR Sportens Vinter-OL-site under dr.dk.

Udover DR kanalerne vises der også OL på TV2, TV2 Zulu, Canal9 og Eurosport.

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked