Branche-Nyt

Vild med dans vinder Joakim Ingversen bliver vært på DR Ultra

Joakim Ingversen vært DR UltraPå DR Ultra vil man engagere børn i deres eget og hinandens liv. Det skal den 25-årige Joakim Ingversen være med til, og han ser glad og forventningsfuldt frem til den nye rolle.  

”Jeg har altid godt kunne tænke mig at lave børne-tv. Børn er så ligefremme og ærlige. Det, synes jeg, er megasejt, og det er fedt at arbejde med. Og så laver DR det sejeste børne-tv, hvor man involverer børnene og ikke undervurderer dem. Hvis jeg var en frisk lille knægt i dag, ville jeg helt sikkert også se Ramasjang og DR Ultra, når den kommer,” siger Joakim Ingversen.

Han kan blandt andet kan skrive tidligere ’Bingo-Banko’-vært på TV 2 og vinder af ’Vild med dans’ på sit cv, ligesom han er DJ og én af Danmarks bedste wind- og kitesurfere.

Værtsrolle med både sjov og alvor
Joakim Ingversens første opgave som vært bliver et helt nyt program, hvor man set fra børnenes eget perspektiv sætter fokus på blandt andet skilsmisse, kærlighed, savn, ensomhed, handicap og mobning. I programmet får en gruppe børn mulighed for at ”stikke af” et par dage og få en helt særlig oplevelse, samtidig med at de får mulighed for at hjælpe hinanden. Som vært skal Joakim Ingversen sørge for, at børnene husker programmets eneste regel: Man skal hjælpe hinanden.   

”Jeg tror ikke nødvendigvis altid, at børn får mest ud af voksne råd, når de tumler med noget. De er faktisk rigtig gode til at hjælpe hinanden, og de føler sig tit bedre hørt og forstået, når de deler problemer med andre børn, der har samme udfordringer. Min rolle bliver at støtte dem og minde dem om, at vi skal hjælpe hinanden. Og selvfølgelig sørge for, at vi har det superhyggeligt og sjovt også,” fortæller Joakim Ingversen.  

En positiv forskel i børns liv
Ifølge DR Ultras kanalredaktør Kirstine Vinderskov er ambitionen med den nye børnekanal at give de større børn noget, de ikke har haft før – nemlig deres helt eget public service-tilbud, som stiller skarpt på børnenes virkelighed i et udfordrende, eksperimenterende og overraskende univers. Og her spiller værterne en vigtig rolle.

”På DR Ultra vil vi engagere børn i deres eget og hinandens liv, og vi mener, det er vigtigt, at vi tør snakke om de svære ting på en åben og ærlig måde, dér hvor det kan være med til at gøre en positiv forskel i børns liv. Samtidig skal der også være masser af plads til det sjove, overraskende og legende. Det kræver selvfølgelig nogle supergode værter, og Joakim passer rigtig godt til DR Ultra og det, vi vil med kanalen,” siger Kirstine Vinderskov.

DR Ultra, som bliver DRs tilbud til de større børn, går i luften i første kvartal af 2013, som en del af en større kanalomlægning, hvor ambitionen blandt andet er at styrke DRs tilbud til børn og unge.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button