Waoo

Viasat TV nu også hos Waoo!

Som nævnt tilbage i februar så har Waoo! nu fået en distributionsaftale med Viasat på plads, så Waoo! kunder nu også kan købe sig adgang til Viasat tv-pakker.

Waoo! har skabt en unik TV-platform, som gør TV fra Waoo! særligt interessant for de sande TV- feinschmeckere. For nu er det som fiberbredbåndskunde hos Waoo! muligt med samme udstyr at vælge mellem to forskellige TV-universer: Waoo!’s egne TV-programpakker og Viasats TV-programpakker. Hver med sine fordele.

TV-pakkerne kan købes hver for sig, og man kan kombinere dem på mange måder, enten indenfor Viasat’s programpakker eller indenfor Waoo!’s programpakker. Men er man feinschmecker, kan man også vælge at have både Viasat’s programpakker og Waoo!’s programpakker og på den måde få hele 212 forskellige TV-kanaler at vælge imellem. Det hele leveres gennem Waoo!’s velfungerende IP-TV platform, som med en TV boks og fiberbredbånd fra Waoo! har markedets højeste streamingkvalitet og dermed giver det bedste TV-billede på de store og krævende fladskærme.

”Da man kun skal have én slags udstyr stående, er det som fiberbredbåndskunde hos Waoo! nemt både at have TV-pakker fra Waoo! og fra Viasat. Man har med 212 kanaler et helt unikt udvalg at vælge imellem. Det er vores mål at tilbyde så stor valgfrihed som muligt, og derfor tilbyder vi i Waoo!’s TV-pakker også, at man kan starte forfra og få masser af arkivadgang til TV, som man kan se lige når det passer en – lige som vi hele tiden øger antallet af film, man kan leje med fjernbetjeningen. Det kalder vi personligt TV, og vi arbejder på at øge valgfriheden yderligere fremover,” siger Anders Christjansen, Waoo!’s administrerende direktør.

”Dermed er Waoo! ikke bare det sikre valg, når man ønsker superhurtigt fiberbredbånd med hastighedsgaranti. Waoo! er også det sikre valg, når man ønsker rigtig meget TV at vælge imellem. Waoo!’s TV-platform gør det nemt og fleksibelt,” siger Anders Christiansen

Kunder har også, hvad enten de vælger Viasats TV-pakker eller Waoo!’s egne TV-pakker, mulighed for at få web-TV til PC, Mac og iPad, for at leje film med fjernbetjeningen og – med TV boks med harddisk – for at pause live-TV eller optage yndlingsprogrammerne. For kunder med Waoo!’s TV-pakker leveres web-tv gennem waoo.tv. For de Waoo!-kunder, der vælger en Viasat Stor Danmarks-Pakke, leveres on demand indhold gennem Viaplay.dk fra den 1. juni.

Hidtil har nogle af energiselskabernes kunder kunnet få Viasat, mens andre ikke har kunnet. Produkter og services fra Waoo! leveres gennem 14 lokale energiselskaber. Og nu tilbydes alle Viasat og det endda på den samme tekniske platform.

Hver TV-pakke har sine specifikke fordele. Er man f.eks. fodboldinteresseret og til italiensk, spansk eller tysk fodbold, kan man med fordel overveje at vælge en af Waoo!’s egne TV-programpakker, som har det største udbud fra Serie A, La Liga og Bundesligaen, der henholdsvis vises på CANAL9 og Eurosport. Men er man mest til Champions League eller UEFA Europa League, er det en god ide at vælge en pakke fra Viasat, som viser de fleste af kampene herfra på TV3+ og Viasat Sport Xtra kanalerne. Både Viasat og Waoo! TV pakkerne viser kampe fra den engelske Premier League og fra den danske Superliga, hvor Viasat og Waoo! pakkerne til sammen tilbyder alle de kampe, der vises på TV.

Der er også forskel på, hvilke film, serier og reality-programmer, man kan få hos henholdsvis Viasat og Waoo!, så det er en smagssag, hvad der er det bedste valg for en som kunde. Viasat har eksempelvis reality-TV programmerne Paradise Hotel, Luksusfælden, Robinson, Masterchef og For lækker til love, samt serier som Game of Thrones, Top Gear og How I Met Your Mother plus filmkanalerne i Viasat Film. Ligger ens præferencer her, vil Viasats TV-pakker, som indeholder disse programmer, være et godt valg.

Men er man mere til reality-TV som Singleliv, De unge mødre, Mig og min mor, eller Veninder på 1. klasse og serier som CSI, House, Mythbusters eller den danske reportageserie Politijagt, vil Waoo!’s TV-pakker, som indeholder disse programmer, være et godt valg.

I øvrigt er der mange overlappende kanaler og fordele, som findes både hos Viasat og i Waoo!’s TV-pakker, da der i begge tilfælde er tale om store og komplette TV pakke-løsninger.

Det ny TV-produkt til fiberbredbåndskunderne supplerer det TV-produkt til bolig- og antenneforeninger, som Waoo! lancerede for nyligt.

Kilde: waoo.dk presse

I samme kategori

Back to top button