Waoo

Viasat kanaler på vej hos Waoo!

Waoo! Viasat kanalerMeget snart kan kunder både på det lynhurtige fiberbredbånd og i boligforeningerne få Viasat hos Waoo!. Waoo! og Viasat har nemlig indgået en aftale, der gør det muligt for alle Waoo!’s kunder at få Viasats programmer. Så har du som Waoo! kunde savnet TV 3, TV 3+ og alle de andre Viasat kanaler, så er der altså håb forude.

Du vil som fibernetkunde hos Waoo! om kort tid kunne vælge mellem to TV alternativer: Waoo!’s egne TV Pakker og Viasats TV Pakker ? hver med sine fordele. Og du kan endda selv sammensætte dine favoritkanaler. TV Pakkerne kan nemlig enten købes hver for sig, eller du kan kombinere dem og vælge flere – altså både en Waoo! TV Pakke og en Viasat TV Pakke.

Også boligforeninger kan se frem til et meget stærkt kanaludbud, der vil indeholde en god kombination af Waoo!’s og Viasats TV-kanaler.

Viasat gennem Waoo! i løbet af foråret

Efter planen kan du ? både som privatperson og som boligforening ? bestille Viasat hos Waoo! allerede her til foråret. Waoo! oplyser, at der arbejdes på højtryk på at få tilbuddene klar.

Så snart alle detaljer er på plads vil waoo.dk blive opdateret.

Kilde: Waoo.dk

I samme kategori

Back to top button