Viasat

Viasat starter komplet overgang til MPEG-4 fra 15. januar

Viasat er blandt de efterhånden få tv-udbydere, der fortsat kører med en række kanaler i MPEG-2 formatet. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at de nu melder ud, at de begynder overgang til MPEG-4. Skiftet betyder at Viasat abonnenter med meget gamle tv-bokse skal skifte til en HD eller Ultra HD tv-boks.

Ændringerne sker løbende fra 15. januar 2018 og et par måneder frem. Alle med en SD-boks bliver i løbet af 2017 kontaktet direkte og har mulighed for at bestille en HD-boks til 0 kr. og kun betale forsendelsen. Har du endnu ikke bestilt en ny tv-boks kan du gøre det ved at kontakte Kundeservice på 77 401 685 eller bestille via det link du har modtaget. Et skift fra en SD-boks til en HD-boks ændrer ikke ved abonnementsprisen.

Er du i tvivl om du har en SD-boks, kan du finde en oversigt her. Står der ”standard-boks” ud for din tv-boks på oversigten, så er boksen en SD-boks.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Selv om alle kunder skiftes til en HDTV boks, så forventer vi ikke, at det betyder at alle Viasat kanaler kommer i HD opløsning, man kan jo sagtens sende standard opløsning via MPEG-4. Men alt andet lige burde Viasat spare transponderplads på dette skifte, men ifølge Viasat’s Facebook side så er der ingen tegn på at TV3 Puls kommer i HD på trods af denne nyhed.

Kilde: Viasat

I samme kategori

Back to top button