TV-Nyt

Viasat Nature: Monsunbjergene

Fotografen Sandesh Kadur er på jagt efter et mystisk kattedyr, han kun har set en eneste gang. Vi kommer med ham på en fascinerende rejse til bjergkæden Western Ghats i Indien og får et unikt indblik i områdets utrolig varierede dyreliv.

Sandesh Kadur har brugt de sidste ti år på at dokumentere det fantastiske dyreliv, der findes i Western Ghats, som er et af Indiens sidste resterende vildmarksområder. I dette prisbelønnede dokumentarprogram fra BBC er vi med, når han tilbringer endnu et år i området på jagt efter et mystisk kattedyr, han kun har set en enkelt gang.

Bjergkæden Western Ghats har et helt specielt dyreliv, der skyldes de mange forskellige habitater, der findes – fra frodig regnskov til golde græsstepper.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Under rejsen med Sandesh møder vi både elefanter, vildhunde og eksotiske frøer. Faktisk findes 75 af arterne ingen andre steder i verden.

Vi får også et trist indblik i, hvordan skovhugst og udbredelsen af plantager skaber problemer for dyrene, der får ødelagt deres levesteder og gør det vanskeligt at bevæge sig fra det ene område til det andet.

Sandesh har et mål om at skabe et så komplet billede som muligt af dyrelivet i området for at vise, hvor vigtigt det er at bevare mangfoldigheden. Chancen for at opdage en helt ny art, er noget som virkelig giver ham blod på tanden, men vil det lykkedes ham at fange det mystiske kattedyr på film?

Premiere onsdag den 14. april klokken 16:00 på Viasat Nature

Kilde: Viasat presse


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button