Viasat lover både Premier League og Bundesliga i Ultra HD

| torsdag 26. jul, 2018 08:52 | opdateret 26. jul, 2018 kl. 12:48 | 0 Kommentarer

Efter Ultra HD oplevelsen med Fodbold VM via TV 2, så vender vi tilbage til Viasat Ultra HD som eneste sportskanal med Ultra HD indhold.

Formel 1 har holdt lidt liv i kanalen henover sommeren, men snart er Premier League tilbage, og så har Viasat også sikret sig Bundesliga fodbold. Begge ligaer har kampe, der produceres i Ultra HD, så det ville naturligvis være naturligt, at der kommer kampe på Viasat Ultra HD fra begge disse.

Vi har spurgt Viasat omkring Ultra HD dækningen af de to ligaer, og her bekræfter man, at der kommer kampe i Ultra HD fra både Premier League og Bundesligaen.

Eftersom alle Premier League kampe, der vises live på britisk tv, også produceres i Ultra HD, så spurgte vi desuden til om der kommer flere UHD kampe i den kommende sæson fra Premier League end tidligere. Det er der dog endnu ikke et klart svar på, der forhandles fortsat lyder udmeldingen.

Viasat Ultra HD har tidligere også tilbudt udvalgte La Liga kampe i Ultra HD, men der er som bekendt ingen retttighedsaftale på plads for La Liga fodbold for denne kommende sæson.

Viasat Ultra HD distribueres i Danmark, udover af Viasat selv, også af WAOO og Stofa. Viasat Ultra HD indhold kan også streames på Viaplay Sport med en Chromecast Ultra.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Viasat

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om