Viasat

Viasat indgår eksklusiv aftale om Sky Sports News

sky sports news viasatViasat kan i dag offentliggøre, at der er indgået en flerårig strategisk aftale med britiske Sky. Aftalen betyder, at Viasat får ret til eksklusivt at distribuere tv-kanalen Sky Sports News HD til sine kunder i Norden og Baltikum. Derudover får Viasat mulighed for at vise unikt programindhold fra Sky Sports på sine egne tv-kanaler og på online-platformen Viaplay.

Fra i dag vil Sky Sports News HD være tilgængelig for Viasats danske parabolkunder med Sportspakken og ViasatHD, og kanalen vil også snart kunne ses af Waoo!-kunder med abonnement på disse pakker.

Sky Sports News HD er en sportsnyhedskanal, som sender døgnet rundt. Kanalen fokuserer primært på europæisk fodbold – ikke mindst Premier League – men også en bred vifte af andre sportsgrene. Dagen igennem bringer kanalen aktuelle indslag, opdateringer og interviews, og hver uge kan seerne møde nogle af Storbritanniens mest kendte sportsprofiler i en række studieprogrammer af meget høj kvalitet.

Viasat er den første broadcaster udenfor Storbritannien, der tilbyder fuld adgang til Sky Sports News HD.

Aftalen giver tillige Viasat ret til dagligt at bruge indhold fra en række populære programmer fra Sky Sports – bl.a. ’Deadline Day’, ’Soccer AM’ og ’Soccer Saturday’ – på TV3+, TV3 SPORT 1, TV3 SPORT 2 og Viaplay.

”Sky er Europas ledende sportsbroadcaster, og vi er stolte over dette unikke partnerskab, som styrker Viasats førende position på sportsområdet. I de seneste måneder har vi tilføjet TV3 SPORT 2, CANAL8 Sport og CANAL9 til vores kanaludbud, og med Sky Sports News HD – i tillæg til TV3+, TV3 SPORT 1 og Viasat Golf – får Viasats kunder serveret alle de bedste fodboldligaer og et kæmpe udvalg af anden topsport fra Danmark og resten af verden,” siger Viasats adm. direktør Jette Nygaard-Andersen.

Viasat og TV3’s sportschef Peter Nørrelund tilføjer:
”Aftalen betyder også, at vi får adgang til Sky Sports’ redaktionelle dækning af begivenheder som f.eks. Premier League og Formel 1, og selv om vi allerede kaster masser af ressourcer i dækningen af sport, vil det utvivlsomt løfte vores tilbud til seerne, at vi fremover kan bruge elementer fra Sky Sports’ dækning i vores egne udsendelser. Derudover glæder vi os til på TV3 SPORT 2 at vise bl.a. det legendariske program ’Soccer Saturday’, hvor eksperter i studiet og reportere over hele England dækker alt, hvad der foregår på en spændende lørdag i fodboldens moderland.”

skysportsnews

I samme kategori

Back to top button