Viasat 3D sender golf

| onsdag 12. jan, 2011 09:20 | opdateret 17. nov, 2012 kl. 9:01 | 0 Kommentarer

Sony Open på Hawaii starter torsdag 13/1, og tv-transmissionen bliver anderledes end tidligere. Som noget helt nyt får golfentusiasterne nemlig mulighed for at se finalerunderne i 3D. Viasats kunder med det rigtige udstyr og abonnement har adgang til både 3D-versionen på Viasats 3D tjeneste og til den almindelige udgave af turneringen på Viasat Golf.

Golfturneringen Sony Open på Hawaii betragtes som PGA Tour sæsonens første ”full field” turnering. Den forsvarende mester Ryan Palmer er oppe imod et stærkt felt på 143 af verdens topspillere, som blandt andet tæller Ernie Els og den tredobbelte Master vinder, Vijay Singh. Ingen tvivl om, at der nok skal blive masser af god underholdning fra Waialae Country Club på Oahu øen og nu endda i 3D.

“Vi har allerede vist ishockey i 3D og varslet, at vi sender Champions League kampe – ikke mindst opgøret mellem FC København og Chelsea d. 22. februar i Parken, i 3D. Nu kan også vore golfseere få glæde af Viasats 3D-satsning. Det skal dog understreges, at det er stærkt vanedannende at se sport i 3D. Man kommer lige det skridt tættere på virkeligheden, og det er fantastisk,” siger administrerende direktør i Viasat, Jesper Grønholdt.

Transmissionerne i 3D fra Sony Open ligner ikke den traditionelle golfproduktion. Nogle huller dækkes, og her har man så mulighed for at opleve spillernes formåen, efterhånden som de passerer det pågældende hul. Der vil være tale om et ’two night stand’. På lørdag er der direkte dækning af 2., 3. og 4. hul fra kl. 23:00 til 01:00. Herefter skal alt udstyret rykkes, og når klokken bliver 3:00, blændes der op for dækning af 16., 17. og 18. hul. Efter samme mønster sendes søndag aften og natten til mandag. Første gang fra kl. 22:30 – 00:30, og igen fra kl. 02:30 – 04:30. Vil man gerne se hele turneringen i den almindelige udgave, skal man blot have adgang til Viasat Golf. Kanalen sender alle dage fra kl. 01:00 – 04:30.

Viasat lancerede sin nye 3D tjeneste i midten af december 2010 og er dermed den første TV-distributør i Danmark, som tilbyder kunderne en underholdning i 3D. Foruden sport kan kunderne leje film on demand. Hvis man gerne vil have adgang til Viasats nye 3D tjeneste, kræver det en 3D fladskærm og tilhørende briller. Derudover skal man abonnere på Stor Danmarks-Pakke. Hvis man gerne vil leje film, kræver det en 2Mbit internetforbindelse samt en boks med harddiskoptager. Man behøver ikke en boks med optagefunktion for at se sport i 3D. Langt de fleste af Viasats TV-bokse er i stand til at vise 3D. Ønsker man adgang til Viasat Golf, kræver det et abonnement på kanalen.

Kilde: Viasat presse

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: Viasat