Viasat

Viasat 3D i døgndrift fra 13. august

Viasat 3D 24 timerViasats 3D kanal har indtil videre udelukkende bestået af en demosløjfe og så enkelte sportsbegivenheder i 3D. Men fra mandag den 13. august kan Viasats kunder med det rigtige udstyr få glæde af endnu mere 3D underholdning. Viasat lancerer en 24 timers kanal med mode- og rejseprogrammer, naturprogrammer, reality shows og komedier. Dette kombineret med større sportsevents som Champions League, film og erotisk indhold.

”3D er blevet standard i nye fladskærme, og det betyder, at flere og flere danskere har mulighed for at se 3D indhold, hvis det er tilgængeligt. Viasat var den første tv-udbyder herhjemme, der kunne levere 3D til danskerne, men mængden af indhold var meget begrænset i starten. Siden 2010, hvor vi lancerede vores 3D tjeneste, er det blevet produceret mere i 3D, og det giver os mulighed for at øge udbuddet af underholdning. Af den grund har vi valgt at gå i luften med en 24 timers kanal, så de af vores kunder med interesse for 3D, får et noget mere varieret tilbud,” siger adm. direktør Jette Nygaard-Andersen, Viasat.

High TV 3D leverer 3D TV og Penthouse 3D Erotik

Meget af indholdet på den nye Viasat 3D kanal kommer fra den amerikanske kanal, High TV, der også kendes fra konkurrenten Canal Digital. High TV leverer over 400 timers unik 3D indhold om året.

High TVs underholdningsprogrammer kan ses fra kl. 04.00 til midnat, hvorefter Viasats nye kanal viser 3D indhold fra Penthouse.

Indimellem vil 3D kanalen underholde seerne med film. Af titler kan blandt andet nævnes Conan the Barbarian, der er blevet reproduceret i 3D, ”The Hole” fra 2009 og ”Spiders” fra 2011.

Kilde: Viasat Danmark

I samme kategori

Back to top button