Streamingnyt

Viaplay: Stor succes for den nye politiske thrillerserie ‘Furia’

Viaplays nye politiske thrillerserie ‘Furia’ trak i søndags flere seere på tværs af Norden til streamingtjenesten end noget andet indhold. Serien satte også premiere-rekord for en norsk serie på Viaplay.

Tallene viser også, at en række seere allerede har set alle de otte afsnit, der blev frigivet søndag.

’Furia’ er en af de mest sete Viaplay-premierer nogensinde på nordisk niveau, og den mest sete norske premiere på Viaplay nogensinde. Serien har dermed fået en endnu bedre start end norske ’Pørni’, der i maj satte premiererekord for en norsk serie, hvilket afspejler, at Viaplay fortsat vækster i Norden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er helt fantastiske tal, og noget der viser det potentiale, der ligger i gode, nordiske historier. Det er ekstra glædeligt, at ’Furia’ har tiltrukket seere fra alle de nordiske lande, hvilket viser, at historien og slutproduktet også har en stærk appel uden for Norge, siger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer hos NENT Group.

Seriens skaber Gjermund Eriksen glæder sig over tallene på premieren.

– Vi har sigtet efter global dominans med ’Furia’, og det opnår man dag for dag. Jeg tænker, denne serie er meget velegnet til at ”binge”, og at man forstår og sætter pris på alvoren, når man har set serien færdig, siger Eriksen.

Han er ikke overrasket over, at serien har ramt seerne, men siger, at de første tal har oversteget selv hans “vanvittigt høje forventninger”.

– Idéen med ’Furia’ er at sprede et vigtigt budskab om, hvor farlig højreekstremistisk terror er, og jeg tager dette som et meget vigtigt tegn på, at det virker, slutter Eriksen.

Kilde: Viaplay presse

Image

I samme kategori

Back to top button