Streamingnyt

Furia

- ny politisk dramaserie på Viaplay fra 25. september

‘Furia’ er en af efterårets største satsninger på Viaplay, og på søndag 26. september har serien premiere med alle episoderne på én gang.

Furia – det handler den om

I serien møder vi Ragna (Ine Marie Wilmann), som arbejder på Romsdalens flotteste turistspot, men i det skjulte lever et mørkt liv på nettet. Til det samme område ankommer politimanden Asgeir (Pål Sverre Hagen), som sammen med datteren må holde lav profil for at gemme sig for den russiske mafia.

Den Monster-producerede serie er skabt af Emmy-vinder Gjermund Stenberg Eriksen (Mammon), og er en rejse ind i hjertet af et af de mørkeste miljøer på det europæiske kontinent, hvor højreekstremisme og fremmedfrygt forsøger at forme fremtiden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Seriens skaber Gjermund Stenberg Eriksen vandt den internationale Emmy for bedste dramaserie i 2017 for ’Mammon 2’. Den konceptuelle instruktør er Magnus Martens, der indtil for nylig har arbejdet på en ny satsning fra ’Walking Dead’-universet. ’Furia’ er co-produceret med tyske X-film. Instruktør Lars Kraume instruerer tre afsnit.

Furia | Official Trailer | A Viaplay Original
Furia | Official Trailer | A Viaplay Original
26 sep 2021
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Furia Viaplay STREAM NU HER
Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button