Viaplay

Viaplay opererer nu mere lokalt

- Ikke ens premieredato i alle lande

Viaplay har på en række indhold haft en ret ens premieredatoer, når det gælder de nordiske lande. Så når en serie som f.eks. The Good Doctor havde sæsonpremiere, så var det på samme dato i alle de skandinaviske lande.

Her på DIGITALT.TV har vi derfor også ofte kigget på de svenske Viaplay månedslister, da oftest kom ud først. Men Viaplay kører nu premiere datoer mere individuelt land for land, hvilket netop serien The Good Doctor var et eksempel på. Den havde premiere her i marts på Viaplay i Sverige og Norge, mens vi i Danmark først får lov at se sæsonpremieren 18. april.

Et andet eksempel er den nye svensk danske originalserie Alt og Eva er sat til premiere på Viaplay i Sverige i april, men i Danmark bliver premieren først i slutningen af maj.

Det er dog ikke altid at Danmark er sidst. Der har f.eks. allerede været premiere på sæson 4 af den norske serie Wisting på Viaplay Danmark, men den får svenske Viaplay kunder først i april.

Overfor DIGITALT.TV så kommenterer Viaplay Danmark således ud omkring årsagen til de forskudte premierer:

Det er ikke nyt, at vi har premierer forskudt – det har vi haft før. Og det er nok noget, vi vil kigge yderligere ind i fremadrettet, da vi nu opererer lokalt – og de enkelte lande hver især har enheder, som planlægger programmerne på dét tidspunkt, der giver bedst mening ift. det øvrige indhold. 

I samme kategori

Back to top button