Net-TV

Viaplay NHL GameCenter lanceret

NHL ViaplayViaplay har lanceret NHL Game Center med alle kampe fra verdens bedste ishockey liga. Det sker på Viaplay, hvor man frit kan vælge, hvilke hockeykampe man vil se i pakkeren TV, Film og Sport.

Det ny-lancerede Viaplay har nu fået en nye feature, der vil glæde enhver ishockey-entusiast, nemlig NHL GameCenter. Her kan man se lige den kamp, man ønsker – og tillige vælge at se en kamp fra tidligere på sæsonen, hvis man ønsker det. Man kan også vælge at se situationer i slow motion efter eget valg. Det kræver kun, man opretter en konto på Viaplay og klikker sig ind på en NHL-kamp. Viaplay tilbyder ugentligt samtlige kampe.

”Dette viser endnu engang, at Viaplay og dermed tv på nettet, er unikt i forhold til flow-tv. Valgfriheden øges, og vi er stolte af, vi også her er førende overfor vores kunder. Viaplay.dk bliver konstant forbedret, og NHL Gamecenter er kun endnu et skridt mod de visioner, vi har på Viaplays vegne, siger Viasats adm. direktør i Danmark, Jette Nygaard-Andersen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Viaplay.dk NHL Gamecenter kan bruges på PC/Mac. Med et fjernsyn med HDMI-indgang, kan man tilkoble computeren til sit tv-apparat og nyde hockeykampene på sin fladskærm i stuen.

Løsningen som Viaplay linker til er Neulion’s NHL Gamecenter løsning.

Kilde: Viasat

 

I samme kategori

Back to top button