Net-TV

Viaplay indgår aftale med Philips og Panasonic

viaplay logoViaplay har underskrevet to nye partnerskabsaftaler for lanceringen af Viaplay på Philips Net TV  og Panasonic Smart Viera TV på tværs af de nordiske lande. Brugere med et Viaplay abonnement vil få adgang til et bredt udvalg af tv-serier, film og verdensklasse live-sportsbegivenheder, når de ønsker, direkte gennem Philips og Panasonic Internet tilsluttede tv.

De nye partnerskaber, øger tilgængeligheden af Viaplay, der allerede kan tilgås på pc’er, Mac, tablets, smartphones, Smart TV fra LG og Samsung, og på Viaplay egen streaming boks, der dog endnu kun udbydes i Sverige. Viaplay vil blive gjort tilgængelige på Panasonic Smart Viera TV (2012 modeller) samt på Philips Net TV (2011 og 2012 modeller) senere på sommeren.

“Viaplay stræber konstant efter at forme, hvordan vi ser tv i fremtiden, ved at gøre TV, film og sport tilgængelig på flere enheder, for alle med en internetforbindelse. Takket være vores nye partnerskaber med Philips og Panasonic vil vi øge vores rækkevidde og gøre vores indhold endnu mere tilgængeligt og til rådighed end tidligere “, siger Niclas Ekdahl, CEO Viaplay.

“Philips TV stræber efter at tilbyde sine kunder ubegrænset underholdning på brugernes præmisser. Derfor er vi særligt stolte af partnerskabet med Viaplay der med deres tjeneste gør dette muligt”, siger Joakim Örnstig, Nordic Marketing Director Philips TV.

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button