Branche-Nyt

Viaplay henter Kim Mikkelsen ind som SVP Sports

Det går rigtigt hurtigt med udskiftningerne hos Viaplay Group for tiden. Kim Mikkelsen er netop udnævnt til Viaplay Group senior vice president of sports, med øjeblikkelig virkning. Kim bliver ansvarlig for sportsdriften på alle Viaplays markeder, og vil referere til Peter Nørrelund, som i denne uge genindtrådte i Viaplay Group og påtog sig den nyoprettede stilling som Chief Sports & Sports Business Development Officer.

Kim Mikkelsen har tidligere tilbragt over 16 år i virksomheden, senest som Viaplays nordiske sportschef, men meldte sin opsigelse ud i maj måned. Nu er han altså ligesom Peter Nørrelund vendt tilbage, efter CEO Anders Jensen trådte tilbage 5. juni.

Peter Nørrelund, Viaplay Group Chief Sports & Sports Business Development Officer: “Jeg er glad for, at Kim har besluttet at slutte sig til Viaplay Group igen. Han er en af branchens bedste og har drevet succesrige sportsorganisationer i flere lande. Det er fantastisk at have Kims erfaring og viden ombord, når vi påtager os de opgaver og muligheder, der ligger forude”.

Kim Mikkelsen, Viaplay Group SVP Sports: ”Viaplay Group er ganske enkelt hjemsted for de dygtigste mennesker inden for sportstransmissioner. Chancen for at arbejde med vores teams på tværs af alle markeder var for god til at gå glip af. Jeg ser meget frem til at styrke vores interne samarbejde, tage vores produkter til det næste niveau og bringe endnu bedre live sportsoplevelser til Viaplays millioner af seere”.

Hos Viaplay Group har Peter Nørrelund det overordnede ansvar for sportsdrift og forvaltning af sportsrettigheder og opkøb på alle markeder. Derudover skal han lede en ny forretningsudviklingsenhed på tværs af markeder, der vil fokusere på at maksimere omsætning og produktmuligheder for koncernens sportsindhold.

Kilde: Viaplay Group presse

I samme kategori

Back to top button