TV-Nyt

Våde Drømme – ny Xee original reportageserie

Xee klar med endnu en premiere på en YouSee Original, nemlig reportageserien Våde drømme, produceret af Freeport for Xee.

Serien er i otte afsnit, og vi følger livet for en flok unge surf-instruktører, der alle er taget til Klitmøller på Jyllands vestkyst for at tilbringe sommeren med at leve det frie surferliv og for at undervise turister for den lokale surfshop.

Arbejdet som surf-instruktør er udfordrende og sommetider farligt. De unge instruktører skal skabe sikkerhed for turisterne til trods for vestkystens barske og omskiftelige vejr og Vesterhavets farlige understrømme. Surferlivet har heldigvis også en masse gode sider, med spontane fester i surfcampen og venskaber.

Xee lægger ud med et dobbeltafsnit – afsnit 1 og 2 – hvor de unge unge surf-instruktører ankommer til Klitmøller for at arbejde for den lokale surfshop. Kirstine får sin sag for, da hun bliver kastet ud i at undervise et hold børn og unge i meget hårdt vejr. Laura er en helt ny surf-instruktør i Rasmus Fejerskovs surfshop. Hun skal undervise for allerførste gang og er meget nervøs. Klara har indrettet sin Citroën Berlingo, så hun kan bo i den hele sommeren på surfcampen i Klitmøller.

Våde Drømme
Våde Drømme
Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button