TV-Nyt

US Open 2015 på Eurosport

US Open TennisVed sidste års US Open spillede Caroline Wozniacki sig i finalen mod Serena Williams, der dog blev en for stor opgave for danskeren, der endnu mangler et Grand Slam-trofæ til sin samling.

Verdensranglistens nummer 9, Marin Cilic, triumferede ved sidste års turnering, da kroaten i finalen slog japanske Kei Nishikori i tre sæt.

Både Roger Federer og Novak Djokovic led derimod skuffende nederlag i hver sin semifinale, ligesom Andy Murray måtte forlade turneringen i utide. Derfor vil stjernespillerne være ekstra motiverede i år, vurderer Michael Mortensen, der især har store forventninger til Novak Djokovic:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Djokovic må udnævnes som favorit. Han har haft en ganske suveræn sæson hidtil, hvor han både triumferede ved Australian Open og Wimbledon, men der er mange kandidater om buddet, så det skal nok blive underholdende,” fastslår Michael Mortensen, der er fast tennisekspert på Eurosport og Eurosport Danmark.

På kvindesiden skal Caroline Wozniacki forsøge at leve op til sidste års flotte finaleplads, hvor hun desværre måtte se sig slået af Serena Williams, men den danske tennisdarling har ikke fået nogen optimal optakt til årets sidste Grand Slam.

Caroline har ikke haft en værre optakt de sidste 10 år. Hun har haft skadesproblemer, og hun har haft det svært i træningsturneringerne, hvor hun dog heldigvis viser flot spil ved Connecticut Open i New Haven i denne uge. Med New Haven-præstationerne in mente får hun forhåbentligt den selvtillid og det flow, der er nødvendigt op til US Open,” konstaterer Mortensen, der håber, at New Haven kan få hende op i optimalt gear op til US Open, der starter på mandag.

Det er afgørende med succesoplevelserne i New Haven, hvor hun har vundet fire gange tidligere, for når man ikke har vundet længe, bliver det sværere at præstere,” siger Michael Mortensen, der, trods en uønskelig optakt, ikke dømmer danskeren ude på forhånd:

Caroline har tidligere spillet noget af sit livs bedste tennis ved US Open. Forhåbentlig kan de gode minder tilføre hende ekstra energi og hjælpe hende hen imod det tennis, vi ved, hun er i stand til at spille”.

Sidste års triumfator, Serena Williams, har derimod vist skræmmende styrke i 2015 og vundet sæsonens første tre Grand Slam-turneringer. Lykkes amerikaneren med endnu en hjemmebanetriumf ved US Open, kan hun med en olympisk sejr næste sommer opnå den såkaldte Golden Slam, hvilket kun tyske Steffi Graf har præsteret tidligere i 1988.

Følg hele turneringen LIVE på Eurosport og Eurosport Danmark fra den 31. august – 13. september.

Kilde: Eurosport

I samme kategori

Back to top button