Lyd produktnyt

Ultimate Ears Hyperboom – ny højtaler spiller op til festen

Ultimate Ears udvider nu deres prisvindende serie af trådløse Bluetooth højtalere med Ultimate Ears HYPERBOOM, som er deres mest larmende og mest basfyldte højtaler nogensinde.

HYPERBOOM kan holde enhver fest i gang med dens rungende bas, har et bredt dynamisk interval der bringer din musik til live, gengiver enhver tone i detaljer, lyder det i pressemeddelelsen.

Der er også masser af batteritid på den nye model der loves op til 24 timer, med en opladningstid på 2,6 timer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

HYPERBOOM 3QTR Side

 

HYPERBOOM understøtter fire slags tilslutninger – to Bluetooth, et indgangstik på 3,5mm og et stik til optisk lydkabel. Man kan nemt skifte mellem dem, ved blot at trykke på en knap.

Med dens IPXA-vurdering kan den holde til at blive spildt på og til vandplask fra poolen. Hvis din mobil er ved at løbe tør, sætter du den bare i USB opladerporten på HYPERBOOM og holder musikken i live. Du kan også afspille, pause, og skippe sange direkte på højtaleren og vælge din favorit playliste fra Apple Music, Spotify til Android og Deezer Premium ved at trykke på en knap.

Det er ikke kun en højtaler til festbrug, du kan også sagtens bruge den som din go-to højtaler til hverdagen. De plettede dimensioner i stoffet og de kurvede kanter skulle ifølge pressemeddelelsen give den en blødere finish, som er designet til at passe naturligt ind i hjemmet.

HYPERBOOM er tilknyttet BOOM-appen, som er tilgængelig i Apple App Store og Google Play Store.
På appen kan du tilslutte dine favoritplaylister, tænde og slukke højtaleren, justere volumen og mere til. Du kan også tjekke, om du har den nyeste software til din højtaler og tilkoble HYPERBOOM med enhver anden BOOM, MEGABOOM eller HYPERBOOM højtaler ved at bruge PartyUp på BOOM-appen.

“Med HYPERBOOM taler vi om vores signatur Ultimate Ears lyd, og vi gør den større og højere end nogensinde før for at få fyldte rum med mennesker op at danse,” siger Mindy Fournier, produktmanageren fra Ultimate Ears. ”Med udgangspunkt i en smuk rig lyd, en rungende bas og en fænomenal rækkevidde tilføjede vi festelementer som nem musikdeling, brugerdefineret EQ og op til 24 timers batterilevetid, så du kan rocke enhver fest, i alle rum og have den perfekte playliste hele natten.”

Pris og Tilgængelighed

Ultimate Ears HYPERBOOM er tilgængelig fra tidlig marts i udvalgte lande, og vejledende udsalgspris er DKK 2.999. Læs vores test af Megaboom modellen her

Kilde: Ultimate Ears presse

I samme kategori

Back to top button