Branche-Nyt

Stor interesse for 3D tv viser undersøgelse

Interessen for at se 3D tv er stor i Danmark. Det viser en nordisk undersøgelse, som TNS Gallup har gennemført på vegne af Samsung, der nu tilføjer en 3D app til sine SMART-tv modeller. Seere, som ikke har prøvet at se 3D på deres tv, kan nu udforske den nye teknik på bl.a. filmtrailere eller fængslende dokumentarer om dinosaur-tiden i Samsungs tv-app, Explore 3D.

Har du et Samsung SMART-tv som understøtter 3D? Så har du nu også tilgang til den nye app, Explore 3D, som giver nysgerrige seere mulighed for at opleve 3D. Det fungerer præcis på samme måde, som når du henter apps til din smartphone, men her er det bare på tv’et.

Stor interesse for 3D-underholdning i sofaen
En stor del af Danmarks befolkning har ikke set 3D tv, men interessen er stor. En undersøgelse, som TNS Gallup har lavet på vegne af Samsung, viser, at omkring 10 procent har set 3D på tv. Derimod er hele 34 procent af danskerne interesserede i at se 3D underholdning på deres tv. Og de vil helst se film og naturprogrammer med den nye teknik. Det bliver da heller ikke noget problem at se netop dokumentarer, filmtrailere og musikvideoer, da udbuddet i Explorer 3D er stort.

3D-tv står højt på ønskelisten 
Til trods for at 3D underholdning hjemme i stuen stadig er et nyt fænomen, er interessen for at købe et 3D-tv blandt Danmarks befolkning stor. Omkring hver femte person er interesseret i at købe et tv med den nye teknologi, viser Samsungs undersøgelse.

Samsung smart tv 3d app

I løbet af sidste år lancerede Samsung verdens første 3D LED-tv, og var dermed pionerer på markedet for apparater med 3D understøttelse. Desuden gjorde Samsung og Viasat Broadcasting det muligt for deres seere at se film og live-fodbold i 3D format.

I foråret kom Samsungs salgssucces SMART-tv på markedet, og lod seerne surfe på internettet og samtidig se tv, hente apps som Yousee og SF Anytime, eller søge og afspille musik, film og billeder fra hjemmenetværket.

For at kunne nyde 3D har du ikke kun brug for et 3D tv, men også et par 3D briller.

Til efteråret 2011 vil app’en Explore 3D også være tilgængelig i Samsung tv med 3D understøttelse fra 2010 med platformen internet@tv.

Kilde: Samsung presse

Relaterede artikler

Back to top button