Parabol-TV

Tyskland får erstatning for ESPN America

tysklandNår ESPN  31/7 lukker den amerikanske sportskanal ESPN America i Europa, så får kanalen en afløser i Tyskland. Det er tyske Sport 1, der vil lancere en ny kanal med fokus på amerikansk sport fra 1. august. Kanalen får navnet Sport 1 US og hovedvægten vil ligge på de amerikanske NFL og NBA ligaer. Med henholdvis 7 og 3 live kampe pr. uge og man vil allerede vise kampe fra NFL træningskampe her i august.

Sport 1 US har udover de to prof-ligaer også sikret sig rettigheder til amerikansk college sport med NCAA College Football og College Basketball for de kommende 3 sæsoner. Desuden har man forhandlet en aftale hjem om visning af den amerikanske IndyCar Series motorløbsserie for resten af 2013 samt 2014/15.

SPORT1 US bliver blandt andet udsendt via den tyske satellit-tv udbyder Sky Deutschland og er således en betalings-tv kanal du ikke umiddelbart kan købe dig adgang til i Danmark. Sport 1 udbydes både i SD og HD udgave. Sky Deutschland kunder skulle også få adgang til skifte mellem flere NFL kampe samtidigt.  

Kilde: Sport 1 presse

 

I samme kategori

Back to top button