TV bokse

  tv boks guide

  TV boks - Hvilken skal du vælge?


  Selv om TV bokse ikke er så nødvendige som de har været, så kræver visse tv-udbydere fortsat en tv-boks for at få den fulde oplevelse og udnyttelse af dit tv-abonnement.

  Men hvilken tv-boks skal du så vælge?
  Det korte svar er, at det afhænger af hvilken tv-udbyder du har. Du kan ikke anvende en eksempelvis en Canal Digital tv-boks til at modtage Viasat eller omvendt.

  Du skal også overveje om du ønsker funktioner som at optage tv.

  Nedenfor har vi samlet en produktguide der hjælper dig til at vælge rigtig.
  1. Start med at vælge den tv-udbyder du vil anvende tv-boksen til.
  2. Twin tuner feltet viser dig tv-bokse med dobbelt tv-tuner, så du kan optage et program mens du ser et andet.
  3. Vælg om tv-boksen skal kunne optage tv.
  Listen opdateres automatisk ud fra de søgeparametre du vælger
  TV udbyder:
  Twin Tuner:  
  Optager tv:  
   
   
   


  Mere om tv-udbyderne og deres tv-bokse


  Boxer
  Boxer kan modtages på de fleste TV uden tv-boks. Men med en tv-boks fungerer måske bedre i forhold til at optage TV. Desuden giver det adgang til Boxer Bio tjenester som TV arkiv og filmleje, noget du ikke får med kortlæser modul i dit TV.

  Canal Digital
  Canal Digital kan modtages direkte på visse fladskærme. Med en Canal Digital tv boks får du adgang til interaktive tjenester og bedre mulighed for at optage tv.

  Stofa
  Stofa kabel-tv kan modtages direkte på de fleste fladskærme. Med en Stofa tv-boks får du dog adgang til interaktive tjenester og du kan også få en Stofa tv-boks der kan optage tv.

  YouSee
  YouSee kabel-tv kan modtages direkte på de fleste fladskærme. Med en YouSee tv-boks får du dog adgang til interaktive tjenester, og du kan også få en YouSee tv-boks der kan optage tv.

  Viasat
  Viasat parabol-tv kræver at du benytter deres tv-bokse. Med denne får du også mulighed for at se tv arkiv tjenester og optage tv

  Waoo
  Visse Waoo kanaler kan nogle steder modtages som kabel-tv signal direkte på din fladskærm, men betalingskanaler kræver altid boks, ligesom du med en boks får adgang til filmlje, arkiv tjenester med mere. Også en boks der kan optage tv er en mulighed.
Back to top button