TV-NytBranche-Nyt

TV4-gruppen køber rettighederne til EM i fodbold 2012

uefa2012polandukrainelogoTV4-Gruppen har sikret sig samtlige rettigheder til EM i fodbold 2012 for Danmark og Norge. TV4-Gruppen er godt etableret i disse lande med blandt andet Canal+ og Canal9.

“EM er en af de største publikumsevents og dermed også en af de mest attraktive sportsrettigheder på marked. Vi er glade for, at vi endnu engang forstærker vores position på sportsområdet i Norden med disse rettigheder i Danmark og Norge”, siger Jan Scherman, CEO TV4-Gruppen.

Europas 16 bedste fodboldnationer dyster om EM-trofæet under slutrunden, der spilles i Polen og Ukraine mellem den 9. juni og 1. juli 2012.

Interessen for EM er stor, og turneringen følges af flere millioner tv-seere i hele Norden. Kvalifikations-turneringen indledes i efteråret, og her er Danmark og Norge endda havnet i samme pulje.

TV4-Gruppen har sammen med SVT og Canal Digital i forvejen sikret sig de svenske rettigheder til EM 2012. I Sverige sender TV4 13 kampe eksklusivt, SVT viser 11 kampe eksklusivt, mens Canal Digital har syv kampe eksklusivt.

Hvordan rettighederne fordeles kanalmæssigt i Danmark siger pressemeddelelsen ikke noget om.

Kilde: TV4 gruppen
Tip: Kristian

I samme kategori

Back to top button