TV-Nyt

TV3 viser Real Madrid og FC Barcelona den 21. november

real madrid barcelonaMTG Danmarks største kanal, TV3, bliver hjemsted for mega-kampen mellem Real Madrid og FC Barcelona den 21. november.

Når de to største spanske klubber, Real Madrid og FC Barcelona, tørner sammen i La Liga den 21. november, kan danskerne følge kampen på MTG Danmarks største kanal TV3.

Helt ekstraordinært sendes mega-kampen med verdensstjerner som Ronaldo, Messi, Neymar, Suárez, Bale og mange flere af verdens bedste fodboldspillere nemlig på TV3 med optakt fra kl. 17.00 og kampstart kl. 18.15.

‘TV3 er danskernes brede underholdningskanal. Og kanalen har tidligere været hjemsted for store fodboldkampe. Nu har vi muligheden for at præsentere vores seere for en kæmpe kamp fra Spanien, og så åbner vi gerne kanalen ekstraordinært. De mange verdensstjerner på de to hold rækker så at sige ud over fodbolden og er kendt af folk, som ellers ikke normalt ser fodbold. Og derfor passer netop sådan en kamp rigtig godt på TV3,’ siger MTG Danmarks programdirektør Kenneth Kristensen.

Real Madrid og FC Barcelona ligger side om side i toppen af La Liga, og de indbyrdes kampe mellem de to hold har nærmest garanti for magisk fodboldspil, spænding og topdrama. Noget ikke mindst TV3 SPORTs Luna Christofi ser frem til at overvære, når kampen finder sted på Bernabeu i Madrid.

‘El Clásico er en ikonisk fodboldkamp. Hver gang de to hold mødes er der alt på spil, og kampene har hver gang deres eget liv. De mange klassespillere på begge hold gør, at fodboldkvaliteten er i top, og når man dertil lægger historikken og de indbyggede politiske undertoner og den store rivalisering mellem klubberne har man en cocktail, hvor der er garanti for topunderholdning,’ siger Luna Christofi.

Peter Grønborg og gæster varmer op til kampen på TV3 fra kl. 17.00, og udover gæsterne i studiet i København flankeres han af Luna Christofi på Bernabéu og kommentatorerne Niels-Christian Frederiksen og Jesper Grønkjær.

Kampen kan også ses på Viaplay.

I samme kategori

Back to top button