TV-Nyt

TV3 tester nye programmer i en ny omgang Like TV

Der er for alvor noget at se frem til i den kommende weekend, når TV3 på lørdag den 29. november og søndag 30. november kl. 21.00 tager hul på LIKE TV – konceptet, hvor TV3 tester helt nye, underholdende programmer live og tager imod seernes meninger på sociale medier. TV3 tester samtidig også nye reklamer fra annocørerne.

De fire premiere-programmer, vi præsenterer i denne anden Like TV-weekend, er “Forsidefruer” og “Hånd i hånd” om lørdagen og “Tankens magt” og “Flyt eller forny” søndag aften mellem kl.21.00 og kl. 23.00.

”Like TV i foråret var en lærerig og spændende weekend. Vi har derfra allerede udviklet programmet ”Mit plastik mareridt” og “Kokken på Blokken” – sidstnævnte sendes i 2015. Og så er et format fra forårets Like-TV, ”Adam og Eva’erne”, netop solgt til Ryan Seacrest, der nu skal sælge formatet i USA. Så den første Like TV-weekend har udmøntet sig i succes – og det håber vi naturligvis også bliver udbyttet af den kommende weekend”, siger TV3s udviklingschef, Karsten Bartholin.

I lørdagens ”Forsidefruer” følger vi de tre forrygende personligheder Anne Lindfjeld, Sarah Louise Christiansen og Jackie Navarro. De tre kvinder har de fleste set på forsider af diverse blade og glittede magasiner. Men nu er de gået fra at være forsidepiger til forsidefruer. For nok kan de tre stadig bære en forside – men deres liv har på underholdende vis taget uventede drejninger med ægteskab, børn og forstadsliv.

På godt og ondt viser de tre på underholdende vis deres liv og hvedag frem – ikke mindst hvordan det for dem er at dyrke både kernefamilien og karrieren.

Hånd i Hånd LIKE TV TV3

Derefter følger den meget lovende komedieserie ”Hånd i hånd” – om parret Niels og Lise, der engang var et helt almindeligt og nyforelsket par. I dag er de godt trætte af hinandens forskelligheder og på kanten til at smide håndklædet i ringen og give op. I rollerne som de to kamphaner Niels og Lise ses komiker Christian Fuhlendorff og skuespiller Ditte Ylva Olsen. I serien kan du også møde skuespillere som Tommy Kenter, Ali Kazim, Lise Baastrup og Camille-Cathrine Rommedahl m.fl. Serien er skrevet af Christian Fuhlendorff.

Søndag aften skyder TV3 så ”Tankens Magt” i gang. Emnet er alvorligt, da angst er en af de mest udbredte, psykiske lidelser i Danmark. I dette program skal vi følge vi to mennesker, der begge har negative og destruktive tanker og alder dem dominere deres liv. Tankerne har fået dem til at udvikle vaner, der ødelægger deres hverdag og gør dem ude af stand til at leve et almindeligt liv.

Umiddelbart efter er der premiere på ”Flyt eller forny” – et meget anderledes og stærkt underholdende boligprogram. Her skal den kreative og talentfulde designer, Rasmus Larsson, konkurrere mod den succesrige og erfarne ejendomsmægler, Lars Elbæk. De skal hver især overbevise familien Hernflo i København om, hvorvidt familien skal forny deres nuværende bolig eller flytte til et nyt hus. de får i programmet bud på, hvordan en fornyelse kan gøre deres bolig-drømme til virkelighed, og samtidig får de også fremvist et hus, der lever op til alle deres krav om mere plads til familielivet. Herfra er det op til familien at bestemme om de vil flytte eller forny.

”For TV3 gælder det om konstant at udvikle sig og give seerne en sendeflade, de sætter pris på. Like TV er en ny og innovativ måde at anskue programudvikling på og vi er utrolig glade for responsen fra både produktionsselskaber, seerne og annoncørerne i denne anden omgang. Jeg er sikker på, at Like TV også i denne omgang vil vise sig at være en solid baggrund for udvalgte, nye programmer på TV3”, siger TV3s programdirektør Morten Mogensen.

Kilde: TV3 Nyt

I samme kategori

Back to top button