TV-Nyt

TV3 Sport laver live weekend magasin til de sportsinteresserede

livecenter tv3 sport 1Fra lørdag den 25. oktober sender TV3 Sport 1 et alternativ til børnenes tegnefilm i weekenderne. Det sker i det nye magasin Livecenter, der præsenteres som programmet der skal klæde dig på til din sportsweekend med debat, interviews, live-klip og meget andet.

Seerne kan se frem til at være i godt selskab med TV3 Sports velkendte værter som Camilla Martin, Dan Engelsted, Joachim Boldsen, Henrik Levysohn og mange flere. I studiet vil man også møde vores faste eksperter Jesper Grønkjær, Per Frimann, Nicolas Kiesa, Henrik Knudsen, Tine Scheuer-Larsen og mange andre, der vil analysere og sætte ord på de seneste nyheder fra sportens verden og selvfølgelig klæde seerne ordentligt på til weekendens vigtigste sportsbegivenheder.

“Vi har Danmarks bedste sportsrettigheder, og det vil vi gerne udnytte til at give danskerne et nyt tilbud om live sports-tv hver weekend. Vi har så mange dedikerede medarbejdere med en enorm viden om alverdens sport. Det, sammenholdt med, at vi har de bedste rettigheder, giver en fantastisk cocktail, som vi glæder os til at servere for danskerne hver lørdag og søndag. Vi vil vise højdepunkter, debattere, perspektivere, underholde, interviewe og gå på direkte på vores forskellige live-begivenheder, når det giver mening. Og så er vores mission at klæde danskerne på og give det store overblik til deres sportsweekend – alt sammen i godt selskab”, siger TV3s Sportschef Peter Nørrelund.

Livecenter sender fra 09:00 – 12:00 både lørdag og søndag.

https://youtu.be/6NELqIsMQFk

I samme kategori

Back to top button