TV-Nyt

TV3 Sport klar med nyt Fight magasin

Fight magasing TV3 SportTæsk, knock-outs, interviews, analyse, historiske klip og meget mere er på menuen, når TV3 SPORT på onsdag har premiere på et spritnyt fightmagasin, ’Fight for fan’, på TV3 SPORT 1.

I magasinet ’Fight for fan’ bliver der mulighed for at se aktuelle højdepunkter fra alverdens fight-arenaer, men der vil også blive gået i dybden med analyser, interviews, og portrætter af danske og internationale kæmpere, ligesom der vil blive plads til historiske højdepunkter fra den fantastiske fightverden.

Der vises højdepunkter fra alt det bedste bedste boksning fra Sauerland, Nordic Fight Night, Premier Boxing Championship, Matchroom Boxing, UFC og meget, meget mere. Kort sagt cremen af cremen indenfor boksning og MMA.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Vi glæder os til at kultivere de mange fight-rettigheder i et ugentligt magasin, som tager fight-sporten i Danmark og resten af verden alvorligt. Vi satser på at komme hele vejen rundt, og jeg tør godt garantere, at der bliver smæk for skillingen i en hårdtslående halv time hver uge”, siger TV3 SPORTs ledende redaktionschef Kim Mikkelsen.

Det nye program har premiere onsdag den 18. maj kl. 22.45 på TV3 SPORT 1, og vil blive genudsendt flere gange i den efterfølgende uge. Onsdag bliver fast udsendelsestidspunkt for ’Fight for fan’.

I det første program vil der blandt andet blive set tilbage på MMA-sværvægtsbraget mellem Verdum og Miocic fra UFC 198. Og fra boksescenen vil der blive set frem mod en kæmpe sværvægts-weekend med kampe mellem Alexander Povetkin og Deontay Wilder og David Hayes kamp i London mod den ubesejrede schweitzer Arnold Gjergjaj.

Første udgave af ’Fight for fan’ sendes onsdag kl. 22.45 på TV3 SPORT 1.

I samme kategori

Back to top button