TV-Nyt

TV3 Sport klar med Premier League Magasin og masser af julebold

feature_premierleagueTV3 SPORT byder fra i dag seere og læsere på gratis Premier League magasin på nettet. Baggrunden er danskernes store interesse for den engelske liga – og fordi TV3-kanalerne og Viaplay sammen i Julen viser hele 37 af 40 kampe direkte – tre kampe sendes forskudt.

Magasinet indeholder læseoplevelser, videoer og naturligvis masser af information om spilletid, hvor kampene kan ses og masser af viden om PL.

”På TV3 SPORT sender vi det absolut bedste topsport fra hele verden, og Premier League er en af juvelerne blandt vores mange top-rettigheder. Og især i julen står Premier League stærkt. Vi viser alle 40 kampe på tv eller på Viaplay – heraf de 37 live. Så der er masser af underholdning med Premier League henover julen. Med vores nye, digitale magasin med baggrund, analyse og videoklip og med vores kontinuerlige nyhedsdækning på tv3sport.dk, kan man blive mere end godt klædt på til julens mange kampe, siger chefen for TV3 SPORT og MTGs sportschef, Peter Nørrelund.

”Vi afsøger konstant nye, digitale muligheder i MTGTV. Og her er et digitalt magasin om Premier League i julen oplagt at sende på gaden. Vi håber, at mange vil nyde kampene fra den engelske Premier League henover julen samtidig med, at de kan få suppleret oplevelserne på deres second screen via vores digitale tilbud. I Premier League magasinet finder man en masse ekstra info og underholdning, når det passer ind mellem de mange kampe henover julen”, siger digital director i MTGTV, Anders Oliver Andersen.

Magasinet kan ses på både pc, mac, Ipad, mobile devices etc. Og kan ses lige her: http://ipaper.ipapercms.dk/TV3Sport/PLJul/

I samme kategori

Back to top button