Branche-Nyt

TV3 SPORT 2 går i luften i dag

TV3 Sport 2TV3 SPORT 2, som går i luften i dag kl. 09.00, kommer til at byde på masser af topsport allerede fra dag 1. Fra sommeren 2013 kan seerne desuden glæde sig til, at kanalen viser hele tre kampe pr. uge fra verdens bedste fodboldliga, Premier League – ikke mindst den attraktive 17-kamp om søndagen. 

Den nye kanal er desuden et must for alle boksefans. Næsten hver weekend serverer TV3 SPORT 2 nemlig store stævner fra hele verden. På lørdag lægger kanalen ud med at vise live-boksning kl. 18.00 og kl. 21.00. Samtidig lanceres Danmarks eneste boksemagasin. Det ugentlige program, hvor Camilla Martin er vært, hedder KNOCKOUT, og TV3+ fortsætter naturligvis dækningen af Nordic Fight Night.

TV3 SPORT 2 er også kanalen for dem, der har hang til høj fart både på to og fire hjul. Her kan seerne opleve den altid hæsblæsende speedway Grand Prix-sæson, MotoGP, DTM og ikke mindst den spændende amerikanske NASCAR-serie.

Ydermere kommer tennis til at fylde meget på kanalen. Verdens mest prestigefyldte tennisturnering, Wimbledon, bliver denne sommer dækket intenst med kampe på både TV3 SPORT 1 og TV3 SPORT 2, ligesom Caroline Wozniackis kampe på den prestigefyldte WTA Tour dækkes tæt på TV3 SPORT 2. Der venter i alt mere end 500 timers live-tennis hen over året – forhåbentlig med Wozniacki i en dominerende rolle – alt sammen på TV3 SPORT 2, og med historiens næstbedste kvindelige tennisspiller, Tine Scheuer-Larsen, som fast kommentator og ekspert.

Ud over boksning, tennis, motorsport og Premier League disker kanalen også op med en perlerække af andet sport. Seerne kan blandt andet følge verdens bedste håndboldspiller, Mikkel Hansen, i kamp for sin franske klub PSG, ligesom der vil være masser af Champions League-håndbold og håndboldkampe fra den tyske Bundesliga med mange danskere i aktion. Badminton bliver også dækket intenst, og blandt andet vil verdens største badmintonturnering, All England, være på programmet. Der vil være udvalgte fodboldkampe fra den franske Ligue 1, hvor Zlatan Ibrahimovic, David Beckham og danske Andreas Laudrup huserer, udvalgte kampe fra DBU Pokalen og kampe fra den danske Betsafe Liga.

Som det fremgår af programoversigten allerede fra i dag, hvor der sendes to live-kampe, vil ishockey også få en naturlig plads i sendefladen med masser af kampe fra NHL – som et supplement til dækningen på TV3 SPORT 1 – ligesom den danske ishockey-liga, AL-Bank Ligaen, også vil være at finde på begge kanaler.

– Vi glæder os til at præsentere endnu et medlem af TV3 SPORT-familien. Vi har så meget live-sport, at vi simpelthen ikke vil snyde danskerne for det. Sport fortjener at blive set live, og derfor lancerer vi nu TV3 SPORT 2, hvor Premier League, WTA-tennis, motorsport og boksning vil få en central rolle, men kanalen vil også byde på masser af andet eksklusiv live-sport. Vi tripper for at komme i gang, og glæder os til at vise, hvad vi kan præstere, siger MTG’s sportschef Peter Nørrelund.

Også Viasat-direktør Jette Nygaard-Andersen ser frem til lanceringen af kanalen:

– I forvejen har vi masser af topsport på Viasat Golf, TV3+ og TV3 SPORT 1, og med TV3 SPORT 2 får vi muligheden for at sende endnu mere. Jeg er sikker på, at seerne vil tage godt imod vores nye kanal, som med de bedste kampe fra Premier League, masser af boksning, motorsport og den danske verdensstjerne Caroline Wozniacki i aktion nok skal levere drama, underholdning og spænding til danskerne, siger Jette Nygaard-Andersen.

TV3 SPORT 2 er fra i dag tilgængelig for alle Viasats parabolkunder samt i Viasat-pakken hos TDC HomeTrio. I løbet af februar vil også kunder med Viasat-pakken hos Waoo! få adgang til kanalen, og hen over de kommende måneder forventes TV3 SPORT 2 at blive tilgængelig hos flere udbydere.

Første live-udsendelse på TV3 SPORT 2 bliver allerede i dag tirsdag kl. 17.00, hvor Camilla Martin og Jes Dorph-Petersen er værter ved det officielle pressemøde med Carl Froch og Mikkel Kessler. Efter pressemødet kl. 18.00 vises de unikke højdepunkter fra Kesslers kamp mod Brian Magee i december.

Jeg har dog endnu ikke TV3 Sport 2 på kanallisten på min Viasat parabolboks her kl. 9:15.

I samme kategori

Back to top button