TV-Nyt

TV3 Sport 2 får ugentligt boksemagasin

tv3sport logoIfølge Ekstra Bladets sp kommer der et nyt ugentligt boksemagasin på den nye TV3 Sport 2 søndag aftener, som efter planen skal se frem mod de store danske og internationale boksebegivenheder, dels skal vise sammendrag fra de store shows, der har været afholdt dagen før rundt omkring i verden.

Med Viasat-koncernens efterhånden brede vifte af internationale bokserettigheder kan danske bokseentusiaster med andre ord se frem til at få præsenteret klodens absolut bedste nævefightere fra legendariske boksemekkaer som Madison Square Garden og Las Vegas. Det betyder således, at danske boksefans snart vil komme endnu tættere på sportens topnavne som Floyd Mayweather, Gennady Golovkin og måske den detroniserede filippiner Manny Pacquiao.

Ifølge Ekstra Bladet så bliver det Camilla Martin, der skal være fast ankerkvinde på programmet, der får det rammende navn ’Knockout. Programmet sendes første gang søndag 10. februar.

Redaktionschef på TV3 Kim Mikkelsen bekræfter, at man er i gang med at lægge ret omfattende planer for boksedækningen på den nye kanal, TV3 Sport 2, der skal være hovedplatform med hensyn til boksningen fremover. Men han vil endnu ikke bekræfte Ekstra Bladets oplysninger.

Kilde: Ekstra Bladet 

I samme kategori

Back to top button