TV3 Sport 2 – det kan du se/går du glip af i den første uge

| fredag 01. feb, 2013 16:56 | opdateret 14. feb, 2013 kl. 16:05 | 11 Kommentarer

TV3 Sport 2På tirsdag lancerer Viasat sin nye sportskanal TV3 Sport 2, men kanalen ser ikke ud til at blive bredt distribueret fra starten. TV3 Sport 2 vil i første omgang kunne ses af Viasat kunder og TDC TV kunder med Viasat pakken. Waoo Viasat kunder får kanalen fra 27. januar.

TV3 Sport 2 har blandt nøglerettighederne WTA-tennis med Caroline Wozniacki, international boksning, dansk håndbold, dansk pokalfodbold, Betsafeliga, speedway og andet motorsport.

Du kan finde programoversigten for TV3 Sport 2 her

Har din tv-udbyder endnu ikke TV3 Sport 2, så er en anden mulighed at se live indhold fra kanalen på Viaplay.dk. F.eks. WTA tennis leveres typisk i HD streaming kvalitet.

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (11)

 1. mich siger:

  Hvem har de mon aftale med udover at den ligger i Viasat pakken ?

  Ikke yousee i hvert fald, så må Yousee´s kunder gå glip af bl.a. Caroline´s WTA tennis kampe, desværre.

 2. Håber at Stofa får den inden tirsdag 🙂

 3. Per M siger:

  Iflg. Yousee er de i forhandlinger om kanalen, men Viasat kan jo finde på at være grove og sige nej efter Yousee’s stunt med Viasat Film kanalerne.

 4. mich siger:

  Måske, på den anden side har Viasat også et problem, hvis kanalen ikke kan ses af over 1,2 millioner seere

 5. Kristian siger:

  At VIasat,s film kanaler er ud hos Yousee betyder ikke noget… Der flere penge i fri tv og deres sports kanaler … Viasat Golf HD kom med hos Yousee, her kunne Viasat have valgt dem fra. TV3 plus og PPV. Men til sommer hvor fodbold bliver en stor del af kanalen.. Så vil Yousee betal.. Pt er der ikke meget at betal for.

 6. Kristian siger:

  Jo på eurosport som ikke har meget mere end det.. Det som kanalen vil koste de næste 6mdr for bare tennis.. Er ikke den pris være.. Hvis de skal op på 10 til 15 kr for hver kunde i fuldpakken pr mdr Men til sommer når Premier League. Kommer så er der noget at kom efter..

  Husk også at Wimbledon sendes på sport 1

 7. Preben Pedersen siger:

  Næ – tror både Stofa og Yousse kun tager nye sport kanaler ind, som frit-valg – dermed kodet eller også lukker de for den gamle TV2 sport = TV3 sport 1 – såfrem prisen ikke nedsættes. Alternativ – så for Stofa og Yousee TV3 sport 2 gratis med som rabat og kræver så bare ekstra hos kunderne.

  Vi er jo tilbage ved dengang Viasat havde Sport 1, Sport 2 og Sport 3 til kun 6,95 kr. pr. md. I dag er prisen højerer.

 8. Jorn Hansen siger:

  I skriver at TV3 Sport 2 kommer hos Waoo med Viasat, men det gør den ikke før den 27. februar.

Skriv et svar