TV-Nyt

TV3+ sikrer sig kvalkampe for danske hold

fodbold 300pxDe europæiske kvalifikationsturneringer er på vej ind i den afgørende fase, og FC Midtjylland, FC København og Brøndby IF spiller de kommende to uger vigtige kampe med millioner på spil.

TV3 SPORT har sikret sig retten til at vise fem ud af de seks kampe, som de tre medaljehold fra sidste års Superliga spiller med i.

Allerede tirsdag den 28. går det løs for FC Midtjylland, som møder dansk fodbolds onde ånd, Apoel fra Cypern i en kamp, som vises på TV3+.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I tilfælde af sejr, er de danske mestre klar til playoff-runden og dermed kun to kampe fra at kvalificere sig til Champions League gruppespillet og en indtægt, som forventet ligger på mellem 100 og 200 mio. kroner. Og selv hvis de skulle tabe i en eventuel playoff-runde er de sikret deltagelse i Europa League og en indtægt på et tocifret millionbeløb.

Returkampen spilles den 4. august, og vises ligeledes på TV3+

Onsdag er det så FC København, der jagter Europa League gruppespillet ude mod tjekkiske Jablonec. En kamp, som kommenteres af TV3 SPORTS nye ekspertkommentator Stig Tøfting og Niels-Christian Frederiksen. Returkampen mod Jablonec spilles den 6. august i Parken. TV3+ sender begge opgør.

TV3 SPORT har vist Brøndbys kampe i kvalifikationsrunde et og to, men hjemmekampen i kvalifikationsrunde tre har Brøndby ikke ønsket, at TV3 SPORT skulle vise. Den kamp sendes på 6’eren. Til gengæld har man sikret sig rettighederne til den altafgørende udekamp mod Omonia fra Cypern den 6. august. Spilletidspunkt er endnu ikke bekræftet.

– Vi har hidtil vist ni europæiske kampe med de danske hold, og fem yderligere venter de kommende to uger. Vi er dansk klubfodbolds største partner, og vi er glade for at kunne vise masser af europæisk fodbold med danske klubber involveret – også i de tidlige runder mod de mere ”eksotiske” modstandere. Derfor ærgrer det os naturligvis også, at Brøndby ikke har ønsket, at vi skulle vise deres kamp hjemme mod Omonia, men til gengæld glæder vi os over at kunne vise den afgørende udekamp mod Omonia. Og ikke mindst over at have alle fire kampe med FCK og FCM, siger TV3 SPORTs ledende redaktionschef Kim Mikkelsen.

Kampe på TV3+

28/7 18.30 FC Midtjylland – Apoel FC (Kickoff 19.00)
29/7 19.00 Jablonec – FC København
4/8 18.30 Apoel FC – FC Midtjylland (Kickoff 19.00)
6/8 19.30 FC København – Jablonec (kickoff 19.45)

6/8 ??.?? Omonia Nicosia – Brøndby IF (Kamptidspunkt og kanalvalg offentliggøres senere)

I samme kategori

Back to top button