Branche-NytNet-TV

TV3 og Ekstra Bladet indgår samarbejde

tv3sport logoTV3 og Ekstra Bladet indleder fra 17. august et samarbejde om sportsklip. Samme dag som TV3-kanalerne indleder dækningen af den engelske Premier League.

Ekstrabladet.dk får mulighed for at vise highlights fra de mange eksklusive sportsbegivenheder, som TV3 har rettighederne til, og som i dag i udstrakt grad vises på tv3sport.dk.

Reklamesalget i forbindelse med sportsklippene vil blive varetaget af TV3, og annoncørerne vil kunne drage fordel af en markant øget dækning og i langt højere grad kommunikere med sin målgruppe på mobil og web.

Lars Mossing, Head of Business Development i TV3, siger: ”Vi forventer, at 2013 bliver året, hvor web-tv for alvor får et kommercielt gennembrud i Danmark. Samarbejdet mellem Ekstra Bladet og TV3 kombinerer vores eksklusive sportsrettigheder med Ekstra Bladets høje dækning og mange sportsinteresserede online- og mobilbrugere. Samarbejdet er ganske enkelt et perfekt match, og vi kan nu tilbyde markedet et af Danmarks mest interessante web-tv-produkter.”

Kilde: TV3 Nyt

I samme kategori

Back to top button