TV3+ har sikret sig spansk La Liga Madrid opgør

| fredag 02. okt, 2015 19:30 | opdateret 13. okt, 2015 kl. 17:13 | 1 kommentar

feature_tv3plushdSøndag aften er der klassisk Madrid-derby fra den spanske La Liga på TV3+, når Atletico Madrid tager imod naboklubben og toprivalerne fra Real Madrid i et klassisk spansk opgør.

TV3+ viser ekstraordinært kampen søndag kl. 20.30 og denne kamp vises af samme årsag ikke gratis på Tipsbladet og JP’s hjemmesider og via Eversport.tv.

Opgøret er en af de absolutte klassikere i spansk fodbold, og den i Spanien bosiddende og populære fodboldreporter Luna Christofi, glæder sig da også over, at TV3+ kan præsentere kampen.

‘Det er en helt forrygende kamp, vi kan præsentere på søndag fra Madrid. Et klassisk Madrid-derby mellem to kæmpe klubber, hvor der altid er garanti for drama, fest og farver. Og når man dertil lægger, at det er to forrygende fodboldhold med masser af fantastiske spillere, er det noget man kun kan glæde sig til’, siger Luna Christofi, som har et indgående kendskab til spansk fodbold.

Opgøret vises i forlængelse af Alka Superligakampen på TV3+ og der er kickoff kl. 20.30. Kampen kan også ses på Viaplay.

La Liga tv-aftale

Siden denne artikel er der indgået en tv-aftale med Viasat for tre sæsoner. Læs mere her

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (1)

  1. Kristian siger:

    Sendes også på Viaplay

Skriv et svar