Branche-Nyt

TV2.dk får nyt design – sporten allerede klar i nyt design

Sport.tv2.dkScreenshotTV 2 er i luften med det nye sport.tv2.dk. Den nye sektion er første skridt på vejen til en større relancering af hele tv2.dk, der gennemføres over de kommende måneder. TV 2 står midt i en digital transformation, og målet er, at TV 2s indhold og nyhedsformidling skal fungere optimalt på tværs af alle platforme, så brugerne kan finde det der, hvor de lige er.

TV 2 også i luften med livsstil.tv2.dk og underholdning.tv2.dk, herefter følger de næste sektioner (nyheder og programmer), og efter nytår går tv2.dk i luften med den nye forside. Dermed er tv2.dk klar til at dække de store begivenheder i 2016, der på sportsområdet bl.a. omfatter EM i fodbold og OL i Rio.

– Med det nye tv2.dk skaber vi en sammenhængende brugeroplevelse på tværs af tv2.dk og TV 2s mobile apps i tæt sammenhæng med resten af TV 2s platforme. Det skal være nemt for brugerne at bevæge sig på tværs og finde relevant indhold. Sammenhængen vil både være rent visuelt og i form af funktioner og indhold, siger TV 2s digitale udviklingschef, Casper Thomsen, og fortsætter:

– Vi har sat brugerens oplevelse af hastighed helt i centrum, og vi har brugt mange kræfter på at gøre tv2.dk lynhurtigt på både pc og på mobilen.

Markant løft af indholdet
Der er tale om meget mere end et redesign. Også hele indholdsområdet får et løft, der giver mulighed for langt flere historier, hvor videoer, infografik, indhold fra sociale medier og liveblogs integreres på en ny måde.

– Vi har fokus på at forbedre det redaktionelle indhold, dvs. hæve kvaliteten på de enkelte artikler, udvikle nye fortælleformater og styrke brugen af levende billeder. Det nye design er en tydelig markering af denne bevægelse. Fokus er især på de mobile bruger, som der bliver flere og flere af, og så skal designet kunne fastholde og engagere brugerne, når de kommer ind via de sociale medier, siger Søren Dietrichsen, der er konstitueret digital chef på TV 2.

Omfattende digitalt designsystem
Med det nye site følger en ny liveblog, et nyt fælles design på tværs af platforme samt en ny informationsarkitektur med tværgående sektioner.

– Vi arbejder på en teknisk platform, som gør det muligt for os at rykke hurtigt på nye indsatser. Blandt andet er hele redesignet baseret på et omfattende digitalt designsystem, så vi både teknisk og visuelt har de rigtige byggeklodser. Det kommer til at gøre en kæmpe forskel i vores udvikling fremadrettet, siger Casper Thomsen.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button