The Handmaid’s Tale – sæson 3

the handmaids tale sæson 3

*HBO Nordic
jun 6 KL. 00:00

The Handmaid’s Tale – sæson 3 HBO Nordic
Tilføj til kalenderDrama Serie

06-06-2019 00:00:00 Europe/Paris The Handmaid’s Tale – sæson 3

Den prisbelønnede og populære dramaserie, The Handmaid’s Tale, vender tilbage med en tredje sæson d. 6. juni, hvor tre helt nye episoder får premiere på HBO Nordic.

HBO Nordic

Den prisbelønnede og populære dramaserie, The Handmaid’s Tale, vender tilbage med en tredje sæson d. 6. juni, hvor tre helt nye episoder får premiere på HBO Nordic. Efterfølgende udkommer en ny episode hver torsdag.

Den nye sæson af The Handmaid’s Tale består af 13 episoder, hvor vi blandt andet følger Junes kamp mod det dystopiske regime i Gilead og hendes kamp for at slå tilbage, selv om oddsene er imod hende. Der venter forbavsende genforeninger, forræderiske overraskelser og en frygtindgydende rejse ind i hjertet af Gilead. Karaktererne er nødsaget til at tage stilling, og de er styret af en oprørsk stemme: ”Blessed be the fight.”

The Handmaid’s Tale kommer til Hulu fra MGM Televesion og er produceret og skrevet af Bruce Miller. Derudover har følgende været med til at producere: Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Ilene Chaiken, Eric Tuchman, og Mike Barker. MGM er den internationale distributør af serien.

I The Handmaid’s Tale medvirker skuespillerne Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd, O-T Fagbenle, Max Minghella, Samira Wiley og Bradley Whitford.

The Handmaid’s Tale sæson 3 får premiere med 3 helt nye episoder d. 6. juni på HBO Nordic.
Sæson 1-2 er tilgængelige.

Video Thumbnail
The Handmaid's Tale season 3: Trailer
Kilde: HBO Nordic

Andre aktuelle titler på HBO Nordic

Big Little Lies sæson 2 hbo nordic

Big Little Lies – sæson 2 har fået premieredato

Den populære dramaserie er tilbage med Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern og Zo? Kravitz i de bærende roller. I den nye sæ …

10. juni 2019

næste »

Del på:

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked

Privatlivs indstillingsoversigt