Eva

| tirsdag 27. aug, 2019 15:54 | opdateret 07. sep, 2019 kl. 14:19 | 0 Kommentarer

I den personlige dokumentar, som får premiere 6. september på Viaplay, kommer vi helt tæt på, og med bag kulisserne på, den kvindelige bokser Eva Wahlströms liv og karriere. Dokumentaren i otte dele er instrueret af Mikko Peltonen.

I EVA følger vi Eva Wahlströms liv i næsten tre år og får et indgående indblik i situationer, som normalt kun indercirklen har adgang til. Serien viser også de afgørende øjeblikke af kampen i Las Vegas, hvor Eva fik lov til at beholde sin verdensmestertitel i superfjervægt i WBC Association.

Men det er ikke kun rollen som professionel bokser og verdensmester i boksning, seerne kan opleve, men også Eva Wahlströms liv som mor, kunstner og kone. Resultatet er en inspirerende og gribende historie om en af ??de mest bemærkelsesværdige pionerer i finsk sport – om en kvinde, der når helt til tops i en mandsdomineret verden.

“Jeg har længe ønsket at fortælle historien om Eva, og for omkring tre år siden var det muligt at påbegynde optagelserne. I serien får vi sider af Eva at se, der ikke tidligere er set offentligt,” afslører Peltonen.

Dokumentaren i otte afsnit får eksklusiv premiere på Viaplay i alle nordiske lande den 6. september. De første to episoder frigives på premieredagen, hvorefter en ny episode kan ses hver uge.

Video Thumbnail
EVA | A Viaplay Original | Trailer (with subs)
I den personlige dokumentar, som får premiere 6. september på Viaplay, kommer vi helt tæt på, og med bag kulisserne på, den kvindelige bokser Eva Wahlströms liv og karriere. Dokumentaren i otte dele er instrueret af Mikko Peltonen. I EVA følger vi Eva Wahlströms liv i næsten tre år og får et indgåen
6 sep 2019 00:00
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Eva Viaplay
Dokumentar

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om